PRIPADNIK ŽANDARMERIJE IZ NIŠA "PAO" ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Pretukli ga u kafiću u Kruševcu, on im napravio sačekušu i potegao pištolj!

Autor:

Hronika

04.01.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon hapšenja pripadnika Žandarmerije iz Niša, "pala" su i četvorica nasilnika.

PRIPADNIK ŽANDARMERIJE IZ NIŠA "PAO" ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Pretukli ga u kafiću u Kruševcu, on im napravio sačekušu i potegao pištolj!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Кruševcu su pravovremenom akcijom uhapsili i po nalogu Više javnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 sati J.M. (48) pripadniku Žandarmerije iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Uhapšeni su i N.R. (30), S.R. (34), N.N. (34) i B.P.(26) iz okoline Кruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Četvorica osumnjičenih za tešku telesnu povredu su u jednom kruševačkom kafiću nakon verbalnog sukoba, pretukli J.M. i naneli povrede u predelu glave, nakon čega ih je on svojim automobilom sustigao kod pošte u Parunovcu, gde se sukob nastavio. Tom prilikom J.M. je ispalio nekoliko hitaca iz službenog pištolja.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Кruševcu je svima odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

Da podsetimo, krivično delo čiji je počinitelj umišljajno pokušao, ali nije uspeo da prouzrokuje smrt neke osobe se u mnogim zakonodavstvima tretira kao ubistvo u pokušaju ili pokušaj ubistva.

Krivično delo prilikom koga je počinitelj nameravao da izazove teške telesne povrede, ali je kao posledicu prouzrokovao smrt druge osobe se obično ne tretira kao ubistvo ili pokušaj ubistva nego kao kvalifikovani oblik teške telesne povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading