SAZNAJEMO! Leskovčanka tvrdila da su se četvorica seksualno iživljavala nad njom, pa menjala iskaz!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Leskovčanka nekoliko puta je menjala prvobitni iskaz!

SAZNAJEMO! Leskovčanka tvrdila da su se četvorica seksualno iživljavala nad njom, pa menjala iskaz!

Foto: Shutterstock

Nasilje nad ženom

Jug Srbije prethodnih dana potresla je vest o silovanju devojke (28) iz Leskovca koja je prijavila policiji da su se 30. decembra nad njom iživljavala četvorica muškaraca u toaletu jednog kafića u ulici Milorada Veljkovića Špaje. 

Prema našim informacijama, do silovanja nije došlo, a mlada Leskovčanka menjala je iskaz u policijskoj stanici i inspektorima dala nekoliko verzija celog slučaja.

Prema pisanju jednog leskovačkog portala, do navodnog silovanja je došlo 30. decembra oko 22 sata. Takođe je navedeno da je devojka nakon napada otišla u stan, gde je počela ozbiljno da krvari, a onda je poliiciji javila da su je silovala četvorica mladića, kao i da nije mogla da otvori vrata policajcima, pa su ih oni obili.

Kako su dalje naveli, Leskovčanka je hospitalizovana u KC Niš, međutim, našim novinarima su u zdravstvenoj ustanovi juče potvrdili da devojka nije zadržana na lečenju, ali da jeste došla na pregled.

- Jedna devojka je došla na pregled u noći između 30. i 31. decembra u KC Niš. Lekarima je rekla da su pokušali da je siluju, a onda je nakon pregleda ubrzo puštena kući - navode na Kliničkom centru za Srpski telegraf, dok su nam u Policijskoj upravi Niš rekli da mogu samo da potvrde da im je prijavljeno silovanje i da je istraga u toku. 

Takođe, u niškoj ulici Milorada Veljkovića Špaje postoji samo jedan kafić, a zaposleni su bili u šoku nakon ovih saznanja, te su za naš portal istakli da su za vest o silovanju devojke pročitali na portalima, pa demantovali da se to desilo u njihovom lokalu. 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading