ŽELJKO U OČAJU: Obradović ZAKUKAO na sav glas

Autor:

Sport

04.01.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana se oglasio uoči meča sa Monakom.

ŽELJKO U OČAJU: Obradović ZAKUKAO na sav glas

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana u četvrtak od 21 čas dočekuju ekipu Monaka u okviru 17. kola Evrolige.

Uoči te utakmice je svoja očekivanja izneo strateg crno-belih Željko Obradović.

- Ključ utakmice sa Monakom je da probamo čvrstom odbranom da zaustavimo njihove najbolje igrače, koji imaju taj kvalitet da igraju jedan na jedan, kako bismo došli do još jednog dobrog rezultata - izjavio je popularni Žoc.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Potom je "zakukao" zbog rasporeda svog tima.

- Nekako nam se stalno dešava da igramo protiv najboljih timova, ali to je Evroliga. Rekli smo da presudni kvalitet mora da bude odbrana i da mora uvek da se igra na najvišem nivou. Sada igramo protiv Monaka koji je još prošle sezone ušao u Top 8 i ispali su praktično na jednu loptu protiv Olimpijakosa za Fajnal for. Ove sezone pružaju još više, izuzetno su vođeni od strane Saše Obradovića i ovog puta mu čestitam zbog svega što radi sa klubom. Radi se o ekipi koja igra specifičnu košarku, kao i svi klubovi koji su u vrhu tabele. Igraju dosta specifično, sa mnogo igre jedan na jedan, zbog čega je Monako u začelju po broju asistencija. Ali, to je opet kvalitet koji imaju njihovi kreatori, da mogu akcije da završe i sami - dodao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar i Željko Obradović

Sa druge strane, plejmejker "parnog valjka" Jam Madar istakao je da njegova ekipa mora da kontroliše skok.

- Monako je veoma dobar tim. Biće veoma teško, moramo da se pripremimo i na teren izađemo potpuno spremni. Oni imaju dva veoma dobra strelca protiv kojih moramo da odigramo dobro u defanzivi - zaključio je Madar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading