HARISA BRKIĆA UBIO JE VUK BOŠKOVIĆ ZBOG KAMATE: Šok tvrdnje bivšeg policajca o jednom od najmisterioznih zločina devedesetih (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.12.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Haris Brkić je ubijen 12. decembra 2000.

HARISA BRKIĆA UBIO JE VUK BOŠKOVIĆ ZBOG KAMATE: Šok tvrdnje bivšeg policajca o jednom od najmisterioznih zločina devedesetih (VIDEO)

Foto: youtube.com/krkipfc

Prema priči Bojana T., kurira vođe zemunskog klana Dušana Spasojevića, Brkića su ubili Mirko B. i Čeda Č, kada ih je zatekao kako mu kradu automobil "golf 3" na parkingu ispred hale "Pionir".

Međutim, bivši načelnik Odseka za krvne delikte beogradske policije Žarko Popović govoreći o ubistvu poznatog košarkaša Harisa Brkića na parkingu ispred hale "Pionir" rekao je da je Treće odeljenje došlo do pouzdanih operativnih podataka pre svega od kolega iz RS a kasnije i od drugih izvora iz Beograda da ga je ubio Vuk Bošković iz Crne Gore.

 

@insporter Niko ne zna šta se zapravo dogodilo, ali je ovo tragedija koja se i dan danas pamti. #partizan #kosarka #srbija #balkan #harisbrkic #insporter #fyp ♬ Creepy horror sound - TOKU SPACE MUSIC

 

- Haris Brkić je, prema našim operativnim saznanjima, davao velike pare pod kamatu i da bi se čovek koji je uzeo velike pare od Harisa pod kamatu oslobodio tog duga - najbolji način je da mu skineš glavu - rekao je Popović.

Foto: Starsport

Haris Brkić

 

Jedan izvor koji je u vreme ubistva Brkića radio u beogradskoj policiji za medije je Boškovića opisao kao kriminalca.

- Crnogorska služba nikad nije htela da izruči ljude po našim potragama, a tražili smo ih mnogo. U ovom slučaju smo imali operativna saznanja - podseća izvor, preneo je tada Kurir.

Izvor tvrdi da je reč o profi likvidaciji.

- Pored leša pronađeni su ključevi 'golfa 3', koji su mu ispali iz ruke. Našli smo jednu čauru, a verovatno je ispaljen hitac iz oružja sa prigušivačem. Njemu je prišao čovek i pucao mu u potiljak. U pitanju je klasična likvidacija - navodi sagovornik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading