''Gluperde crnogorske ne umeju da otključaju Skaj'': Mesar bi UBIO Belivuka da je stigao - Lalić ZGRANUO sudnicu!

Autor:

Hronika

20.12.2022

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje suđenje je proteklo u znaku Miljkovićeve odbrane Radoja Zvicera, jer je pokušavao da pobije sve Lalićeve tvrdnje u vezi sa kavačkim vođom.

''Gluperde crnogorske ne umeju da otključaju Skaj'':  Mesar bi UBIO Belivuka da je stigao - Lalić ZGRANUO sudnicu!

Foto: Tanjug/Rade Prelic, Youtube, MUP

Velja Nevolja, Srđan Lalić, Skaj aplikacija

U Specijalnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku i ostalim optuženima za sedam ubistava i druga teška krivična dela.

Svedok-saradnik Srđan Lalić, koji je na prethodnih šest ročišta u Specijalnom sudu u Beogradu otkrio mračne tajne svojih dojučerašnjih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, danas nastavlja da odgovara na pitanja.

Srdjan Lalić odgovara na Miljkovićevo pitanje: 

- Drogu ste prodavali u poznatim beogradskim klubovima. Zarađivali ste ti i Veljko i direktni izvršioci po malo. Ljudi koji sede iza tebe su to radili (Lalić pokazuje  na okrivljene). Ja nisam sarađivao u tim poslovima sa vama, a izvršioci su  mi se žalili kako ih malo plaćate. 

- Laliću, jeste li vi ljuti nešto na mene?

- Posle svega onako se osećam ...zgrožen sam. Nismo bili u zavadi. Pominješ druge ljude koji nemaju veze sa kriminalom...

- Šta si mi pričao o sebi?

- Sve što sam ovde rekao. 

- Što sam ja tebi pričao, ako sam ti šef?

- Zato što si veliki hvalisavac, pričao si o sebi i meni i drugima. 

- Da li si pobegao iz zemlje zato što si tražio nekome novac, da si davao novac na kamatu ? Čije pare si davao na kamatu?

- Moguće da sam davao. Jesam verovatno.  Je l' ti trebala zaštita il si mogao sam?

- Nisam to aktivno radio i niko nije držao šapu nada mnom.

Lalić je otkrio da su škaljarski klan Kavčani zvali pogrdnim imenima.

- Živković je u statusu napisao "rat sa glupanima", tako smo zvali Škaljarce.

- Hteo si da se prevuče Mile Radulović u Beograd i da radi za kavački klan. Reko si mi da te je zavoleo kao sina i da ti je rekao " Rale je imao više sreće što vas je prvi upoznao, ja nisam". Držali ste Kapetana dva i po meseca u životu. Rile i Joka Jovanović Jovan  su ubijeni u periodu od sedam dana kad i Mance u decembru 2020. Rile i Joka su ubijeni istog dana. 

- Gde je ubijen Rile? Ko je učestvovao u ubistvu? Je l' ubijen na ulici ili nestao?

- Nema čoveka, al ne znam detalje. 

Gluperde crnogorske ne umeju da otključaju Skaj

Lalić tvrdi da su se Miljković i on smejali kavačkom klanu Radoja Zvicera i da su komentarisali međusobno: "Gluperde crnogorske ne umeju da otključaju skaj."

- Joka je ubijen u Španiji, ne znam gde tačno. Ni njemu nisu umeli da otključaju telefon. Poslali su nam poruku Crnogorci dok smo mi u Slavka Ćuruvije bili na vezi i pratili to ubistvo preko skaja, gde nam je stigla poruka:"Umalo nas pobi", i mi smo se smejali tome koliko su smotani da je njih trojicu umalo ubila žrtva - rekao je Lalić i objasnio kako je izmasakriran Jovanović.

- Poslali su nam sliku gde je Joki crnom trakom izbandažiran vrat, krvi je bilo na sve strane - kazao je on.

Tužilac je reagovao tražeći od sudije da ograniči Miljkovića da ne postavlja pitanja svedoku okrivljenom koja nisu vezana za postupak, ali je reagovala Mesarova advokatica kazavši da je i Lalić govorio naširoko. 

Današnje suđenje je proteklo u znaku Miljkovićeve odbrane Radoja Zvicera, jer je pokušavao da pobije sve Lalićeve tvrdnje u vezi sa kavačkim vođom. 

S druge strane, Lalić je razbesneo optužene jer je ispričao da je Miljković osećao netrpeljivost prema Belivuku. 

Lalić je u jednom momentu rekao da bi Miljković Belivuka likvidirao da je stigao, misleći verovatno na to da bi došlo do razdora među vođama klana da nisu uhapšeni.

Posle Lalićeve šokantne izjave Veljko Belivuk se prekrstio i odmahnuo glavom u neverici. 

A u jednom trenutku dok još nije izašao da ispituje svedoka okrivljenog, Marko Miljković je u boksu za optužene povikao na sav glas toliko da se čulo kroz debelo staklo između boksa i publike.

- Ajde svi da se javimo i da jedan po jedan izlazimo za govornicu da iznerviramo Lalića - prolomilo se, a onda su krenuli komentari među optuženima. 

Bonus video:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading