MILJKOVIĆ JE BIO STRAH I TREPET: Sanjali smo o velikim parama koje nikad nismo videli!

Autor:

Hronika

01.12.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na kome svedok-okrivljeni Srđan Lalić iznosi nove detalje zverstava.

MILJKOVIĆ JE BIO STRAH I TREPET: Sanjali smo o velikim parama koje nikad nismo videli!

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Srđan Lalić je odgovarajući na brojna pitanja advokata Ivana Ninića  kazao da ekspanzija klana nastupa tek 2020., a da je kokainskim putem malo ko išao od njih jer tim poslovima nisu imali pristup. Navodi da zna da su braća Budimir dilovali marihuanu.

- Jednom sam dobio 5.000, drugi put 10.000. Nisu me plaćali za ubistva i plus kilogram kokaina od Zvicera koji mi je ostao kod braće Budimir. Znam da svima posle svega zvuči neverovatno , ali nikada nisu realizovani brodski transporti kokaina. Motiv za većinu je bilo iščekivanje da se dobije mogućnost da se uđe u narko biznis i transport droge preko brodova -  sležući ramenima kaže Lalić.

On negoira da je njemu neko uputio ikad apretnje od vođa klana i da je otvoreno na nešto prisiljavan.

- Miljković je manipulisao strahom i bio je vešt u tome da vrti priču u krug i zastrašuje - istakao je svedok okrivljeni, a onda priznao da je sumnjao da ih policija prati i da je otkrivena delatnost klana. 

- Imali sam strah da smo na merama, tačnije ja sam im govorio da nas prate. Imali smo štek kuću koju nam je dao Dejan Lazarević u ulici Slavka Ćuruvije, a ne znam je li njegova, pošto sma video  račune  za porez ili neke druge ii mislim da se vodi kuća na neku ženu. TU smo znali da noćimo posle ubistva Veljko, Marko, Budimiri  i ja, a još nekoliko njih je samo svraćalo, ali nisu spavali - ispričao je Lalić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading