OTKRIVAMO! Uhapšeni za sabotažu u TENT je ovo priznao u policiji, ali je ODBIO POLIGRAF!

Autor: Republika

Hronika

20.12.2022

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni za sabotažu u TENT je priznao da je svesno pritisnuo taster, koji je isključio ventilator čime je ugrozio rad čitavog termobloka, koji je privremeno iskočio iz sistema.

OTKRIVAMO! Uhapšeni za sabotažu u TENT je ovo priznao u policiji, ali je ODBIO POLIGRAF!

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Prema saznanjima Republike, Z.P. koji je pritisnuo dugme i sabotirao rad TENT, priznao je u policiji da je to učinio i vadio se na nemar.

U zavisnosti od istrage, osumnjičenom može da se stavi na teret od nemara na rad, čak do terorizma, jer je na taj način ugrozio energetsku bezbednost čitavog sistema!

- Osumnjičeni za sabotažu TENT, koja je nanela višemilionsku štetu priznao je da je svesno i sa namerom pritisnuo taster. On je na taj način zaustavio rad kotla, odnosno celog bloka, tako da ugalj ne dolazi i nema struje - rekao je izvor Republike i dodao šokantu stvar, koju je Z.P. izneo kao opravdanje:

- To je uradio jer je bio ljut na šefa, koji mu, prema njegovim rečima, nije obezbedio adekvatne uslove za rad, vikao je na njega i tražio da se popne na obezbeđenu skelu - dodao je naš sagovornik.

On je po saznanjima Republike, odbio poligraf, verovatno strahujući da će biti upitan da li radi za nekoga, ko ga je instruirao i da li je dobio novac za to što je uradio.

Takođe, osumnjičenom je određeno zadržavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

20.12.2022 19:13

Terorista.

Kiki

24.12.2022 08:51

Saboter i izdajnik svoje države.