PROTIV POZNATOG PEVAČA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Nakon svađe posle nastupa izbo dva gosta, jedan ostao bez BUBREGA, pakao!

Autor:

Hronika

14.12.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv slučaj šokirao Srbiju!

PROTIV POZNATOG PEVAČA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Nakon svađe posle nastupa izbo dva gosta, jedan ostao bez BUBREGA, pakao!

Foto: Facebook

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu podiglo je optužnicu protiv Miloša S.Grigija (39) kojom se tereti za pokušaj teškog ubistva.

Poznati kragujevački pevač uhapšen je 15. maja ove godine u restoranu u Kragujevcu u naselju Stara radnička kolonija, zato što je nakon svađe nožem ranio dva gosta restorana stara 22 i 39 godina, prenosi Informer.

Prema informacijama iz tužilaštva, napad se dogodio pola sata nakon ponoći, kada je iz nepoznatih razloga došao u sukob sa dvojicom muškaraca, nakon čega je otišao do svog automobila, i iz njega izvadio veliki nož čije je sečivo dugo preko 12 centimetara.

- Pre toga se posvađao sa ljudima u restoranu, navodno oko toga da li je fajront ili nije. Nastala je tuča i nožem koji je uzeo iz svog automoblia prilikom tuče izbo dvojicu muškarca. Obojicu je teško povredio, pa je jednom u Kliničkom centru izvađen bubreg, dok je drugi zadobio ubod u grudni koš - rekao je izvor iz pomenutog tužilaštva i dodao da su obojica povređenih muškarca zadobila povrede opasne po život.

Prema rečima izvora, pevač je bio u alkoholisanom stanju.

- I on je bio povređen tako što ga je neko udario stolicom po leđima. Međutim, ni to nije pomoglo da ga prisutni savladaju sve do dolaska policije. Nakon hapšenja odveden je u Klinički centar da mu se ukaže pomoć, ali i da mu izvade krv kako bi se utvrdila količina alkohola, kao i psihoaktivnih supstanci. Međutim, on je tada napao policajca u nameri da pobegne - rekao je izvor.

Uhapšeni Miloš S. je važio za mirnog pevača romantičnih numera, i zato su svi bili iznenađeni njegovim postupkom. Šta ga je isprovociralo da se razbesni i da potegne nož na dvojicu muškarca, znaće se tek nakon okončanja sudskog procesa.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading