JEZIVO PORODIČNO NASILJE U VRANJU: Iživljavao se pesnicama nad ženom, šutirao ćerku, pa udario i policajca koji je intervenisao - UŽAS!

Autor:

Hronika

06.12.2022

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijani muškarac u Vranju je tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao.

JEZIVO PORODIČNO NASILJE U VRANJU: Iživljavao se pesnicama nad ženom, šutirao ćerku, pa udario i policajca koji je intervenisao - UŽAS!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Muškarcu iz Vranja određen je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog nasilja koje je sproveo u alkoholisanom stanju.

Naime on je tukao suprugu, maloletnu ćerku i policajca koji je intervenisao.

Kako je VOM-u potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, on je u nedelju uveče, u alkoholisanom stanju, najpre u vozilu udario pesnicom svoju suprugu, a dolaskom u porodičnu kuću prišao supruzi i udario je pesnicom u glavu, a zatim joj upućivao reči uvrede. Uhvatio ju je za kosu i udarao joj glavom o zid, a u hodniku porodične kuće gurnuo i maloletnu ćerku i nekoliko puta je udario rukama i nogama po glavi i telu.

Dolaskom policijskog službenika na lice mesta, osumnjičeni je upućivao reči pretnje, a zatim krenuo da gura policajca sve dok ga u jednom momentu rukom nije udario u predelu leve strane usta, a zatim i pesnicom u predelu levog uva.

Prema osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon što je saslušan od strane Osnovnog suda u Vranju, doneto je rešenje o određivanju pritvora do 30 dana.

Ovo nije jedino porodično nasilje koje se ovog vikenda dogodilo u Srbiji.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo lišilo slobode D.A. (38) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici, saznaje Republika.

Prema našim informacijama, on je u noći između 3. i 4. decembra u porodičnoj kući u Kačarevu pretukao suprugu S.A.

Kako saznajemo, naneo joj je više udaraca u glavu i telo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je nakon privođenja i saslušanja D.A. u svojstvu osumnjičenog, podnela Osnovnom sudu u Pančevu predlog da se D.A. odredi pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i da će ponoviti krivično delo.

Na osnovu toga, sud je odredio pritvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading