DETALJI OTMICE U PADINSKOJ SKELI: Opkolili ih, tukli, pa ubacili u septičku jamu!

Autor:

Hronika

05.12.2022

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih trojica, D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) stali su "Mazdom" na pumpu da sipaju benzin, ubrzo ih je njih desetorica okružilo sa tri vozila.

DETALJI OTMICE U PADINSKOJ SKELI: Opkolili ih, tukli, pa ubacili u septičku jamu!

Foto: ST/P. DIVAC

Policija vrši uviđaj

Muškarac D. D. (26) koji je otet sinoć i pretučen sa prijateljima na pumpi u Padinskoj Skeli,"završio" je u kući jednog od napadača, odnosno, u njegovoj septičkoj jami.

- Njih trojica, D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) stali su "Mazdom" na pumpu da sipaju benzin. Ubrzo ih je njih desetorica okružilo sa tri vozila. Jedno ih je blokirali sa leve strane, jedno ispred, jedno pozadi. Potom su zaskočili njih trojicu, napali ih palicama, udarali u kola, udarali njih trojicu, a D. D. su strpali u auto i odvezli do kuće jednog od napadača. Tamo su nastavili da ga biju i bacili ga u septičku jamu - rekao nam je sagovornik iz istrage.

- D.S. ima teške telesne povrede, a A.R. i D.D. lake telesne povrede, to je konstatovano u Urgentnom Centru - rekao je iozvor za Republiku.

Policajci iz PS Palilula i pripadnici interventne odmah su rasvetlili ceo slučaj, pronašli su "reno" i F.B. (2000), R.S. (1984) i P.M. (1983) i protiv njih su podnete krivične prijave za nanošenje lakih i teških telesnih povreda i sva trojica su privedeni.

Obavešteno je tužilaštvo.

Pretpostavlja se da su svi romi i da je po sredi romska svađa, ali nije poznato zbog čega je došlo do sukoba.

Kako saznajemo, osoba koja je oteta izjavila je da ga nisu tukli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading