JEZIVA SCENA NA BENZINSKOJ PUMPI U PADINSKOJ SKELI: Trojicu prebili, pa jednog oteli i nastavili da se iživljavaju!

Autor:

Hronika

05.12.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opkolili ih na benzinskoj pumpi u Padinskoj Skeli u premlatili, a onda usledio horor.

JEZIVA SCENA NA BENZINSKOJ PUMPI U PADINSKOJ SKELI: Trojicu prebili, pa jednog oteli i nastavili da se iživljavaju!

Foto: shutterstock

Tuča, prebijanje

Na benzinskoj pumpi u Padinskoj Skeli sinoć su se dogodile tuča i otmica, u kojoj je, kako se saznaje, trojica muškaraca dobilo batine, a jedan od njih je otet.

Naime, pomenuta trojica D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) su bili u "mazdi" na pumpi. U jednom trenutku opkoliko ih je nekoliko vozila iz kojih je izašlo desetak muškaraca koji su ih napali. Udarali su ih u glavu i telo, a D. D. su ugurali u auto i odvezli u nepoznatom pravcu.

Kako se nezvanično navodi, na nepoznatoj lokaciji su nastavili da ga biju.

Sva trojica su posle hospitalizovana, napadači su uhvaćeni, dok se za jednim traga.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva nasilništva u našoj zemlji.

Mediji su krajem novembra izvestili o tome da je tinejdžer prebio mladića u Nišu.

Pripadnici MUP Niš, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osamnaestogodišnjaka iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

On se sumnjiči, kako se navodi u saopštenju, da je 22. novmebra ove godine udario pesnicom u lice i teško povredio dvadesetdevetogodišnjaka kome je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru u Nišu.

Takođe, Nišlija je 24. novembta brutalno pretučen, jer se javio komšinici! Ima prelom vilice, hematome i posekotine!

- Sin je pošao do dragstora kako bi kupio neke namirnice, a usput, na samom izlazu iz naše ulice susreo je komšinicu sa momkom. Ona mu se javila sa “ćao”, on joj je tako isto odgovorio. Međutim, njen momak ga je zgrabio za ruku i zaustavio ga. Pitao ga je: “Kome si ti rekao ćao, znaš li ti ko sam ja?” Sin je odgovorio da ne zna ko je on i da se javio komšinici, a taj mladić mu je pustio ruku i udario ga pesnicom u glavu, zbog čega je pao na kolovoz. Mladić ga je onda više puta šutnuo u glavu i pobegao. Komšinica je sve to vreme mirno stajala na ulici, nije pokušala da spremi momka da udara mog sina, samo je na kraju otrčala za njim niz ulicu kada je pobegao - kazala je majka nesrećnog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading