ODBIJEN ZAHTEV MARKA MILJKOVIĆA ZA IZUZEĆE SVIH TUŽILACA U DRŽAVI! Sutra nastavak izlaganja svedoka saradnika o brutalnim zločinima klana

Autor:

Hronika

28.11.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Zahtev za izuzeće svih tužilaca u državi, koji su podneli branioci Marka Miljkovića optuženog da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se sudi za sedam ubistava, odbijen je i suđenje bi trebalo da bude nastavljeno sutra pred Specijalnim sudom u Beogradu.

ODBIJEN ZAHTEV MARKA MILJKOVIĆA ZA IZUZEĆE SVIH TUŽILACA U DRŽAVI! Sutra nastavak izlaganja svedoka saradnika o brutalnim zločinima klana

Foto: ST/V. LUKIĆ, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić o Belivukovom klanu

Podsetimo, suđenje je 10. novembra odloženo jer je pre nastavka svedočenja svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, advokat Vladimir Petrović zatražio izuezteće zamenika specijalnog tužioca koji postupaju u predmetu, Tužioca za organizovani kriminal, zatim Republičkog tužioca kao i Višeg javnog tužioca u Beogradu.

Foto: Srpski telegraf

Suđenje Belivukovom klanu

Zbog ovog zahteva, suđenje je toga dana moralo da bude odloženo, kako bi se o njemu odlučilo, saznaje Kurir.

Pre zahteva za izuzeće, Lalić je podsetimo, dva dana detaljno govorio o ubistvima koja su obuhvaćena optužnicom, ali i onima koja se i dalje vode kao nerešena.

- S obzirom na to da je zahtev Marka Miljkovića i njegovih branilaca odbijen, svedočenje bi sutra trebalo da nastavi Lalić. Pošto završi sa slobodnim izlaganjem, pitanja će moći da mu postave članovi sudskog veća, zamenici tužioca, advokati kao i sami optuženi - objašnjava sagovornik Kurira.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading