UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Bračni par krenuo u Tumane, pa nastradao

Autor:

Hronika

13.11.2022

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su D. D. (42) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI JE IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Bračni par krenuo u Tumane, pa nastradao

Foto: Tanjug/Profimedia

Hapšenje

Sumnja se da je muškarac danas u ranim jutarnjim časovima, upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola na putu između Zrenjanina i Melenaca, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe izgubile život, bračni par Jela (51) i Drago Đurić iz Melenaca, a jedna osoba je lakše povređena.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Podsetimo, na automobil marke "opel" kojim je upravljao Drago Đurić koji se kretao iz pravca Melenaca prema Zrenjaninu, naleteo je velikom brzinom sivi "reno" iz suprotnog smera, koji je prešao na drugu stranu kolovoza i u punoj brzini gotovo smrskao vozilo u kojem su bili supružnici Đurić, inače poreklom iz Konjica, iz Bosne i Hercegovine, koji su se, u izbegličkom talasu devedesetih, iz Slavonije, gde su bili privremeno, naselili u banatskom selu Melenci.

Saobraćaj u pravcu Melenci - Zrenjanin, bio je u prekidu nekoliko sati nakon teške saobraćajke, a vozilo opel, tj. njegovi ostaci, vozilom šlep službe, uklonjeni su sa desne strane kolovoza iz pravca Melenaca.

- Kako čujem, Drago, koji je bio sposoban čovek, majstor svog zanata, električar, zidar, sa suprugom Jelom krenuo je ranom zorom u manastir Tumane, a planirali su da posete i ćerku Milicu, koja živi i radi u Novom Sadu - ispričao je komšija iz Novoseljačke ulice u Melencima, ili Krive Budže, kako popularno zovu ovaj deo sela povodom pogibije supružnika Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading