VELJA NEVOLJA I MARE MESAR SE ZABAVLJAJU?! Lalić potanko opisuje jeziva ubistva, za to vreme Belivuk i Miljković šapuću i - SMEJU SE!

Autor:

Hronika

08.11.2022

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Lalić pričao kako su samlevene delove tela Gorana Veličkovića odneli iz klanice i bacili u Dunav, vođa klana Belivuk je šaputao sa "svojom desnom rukom"

VELJA NEVOLJA I MARE MESAR SE ZABAVLJAJU?! Lalić potanko opisuje jeziva ubistva, za to vreme Belivuk i Miljković šapuću i - SMEJU SE!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Srđan Lalić, Marko Miljković i Veljko Belivuk

Danas je nastavljeno suđenje Veljku Belivuku poznatijem, kao Velja Nevolja, i Marku Miljkoviću, zvanom Mare Mesar, kao i članovima njihovog ozloglašenog klana, optuženima za sedam svirepih ubistava, otmice i silovanja.  

Belivuk i Miljković su pre početka suđenja tražili da se konsultuju sa braniocima, što im je sudija dopustila, pa su u pratnji straže ušli u sudnicu.

Kao i uvek advokat Dragan Malović se grleći pozdravio sa Mesarom. 

I danas Miljković štreberski hvata beleške i u celosti zapisuje Lalićevo svedočenje, sedeći na istom mestu kao i juče. 

Dok je Lalić pričao kako su samlevene delove tela Gorana Veličkovića odneli iz klanice i bacili u Dunav, vođa klana Belivuk je šaputao sa "svojom desnom rukom" Miljkovićem. Njih dvojica su se sve vreme smejali. 

Belivuk je negodovao i cinčno se smejao na Lalićeve navode da ih je on čekao kad su ilegalno prešli iz Crne Gore u Srbiju. 

Inače, danas je u boksu za okrivljene manje uzavrelo nego juče, pa se pretpostavlja da su im brnaioci skrenuli pažnju na ponašenje. Većina okrivljenih netremice sluša Srđana Lalića koji je i danas šokantnim svedočenjem zgrozio predstavnike medija, jer sa neverovatnom hladnoćom prepričava sve detalje ubistva u kojima je bio jedan od glavnih egzekutora.

Lalić je ispričao da je čak dve žrtve udavio kablom sa Milošem Budimirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading