MONSTRUOZNO SVEDOČENJE LALIĆA: Opisao kako je izgledalo mlevenje tela Gorana Veličkovića u mašini!

Autor:

Hronika

08.11.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno suđenju klanu Veljka Belivuka svedočenjem Srđana Lalića.

MONSTRUOZNO SVEDOČENJE LALIĆA: Opisao kako je izgledalo mlevenje tela Gorana Veličkovića u mašini!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Velja Nevolja, Marko Miljković, Srđan Lalić

Srđan Lalić, visokopozicionirani pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je juče tokom skoro dva sata svedočenja priznao šest nerešenih ubistava i tri obuhvaćena optužnicom, danas je nastavio izlaganje.

Za reč se odmah na početku javio Marko Miljković, kog su četvorica stražara ispratila do govornice.

- Imam primedbe na jučerašnje izlaganje Srđana Lalića. Prvo se uznemirio što nije mogao da koristi beleške, a onda je gledao u pod i govorio ono što je naučio napamet. Izjavio je saučešće porodicama, koje nisu tu, to svedoči da je naučio napamet. Gledao je u pod, nije smeo da vas pogleda. Videćete kada ga budemo ispitivali da ga je instruisao tužilac - rekao je Miljković koji je potom vraćen na svoje mesto u boksu za optužene.

Sudija je odmah potom pozvala za govornicu Srđana Lalića, koji nastavlja sa izlaganjem.

- Nastavio bih sa izlaganjem, ne bih se osvrato na komentare. Juče sam se zaustavio kod ubista Gorana Veličkovića. On je ubijen 3. 8. 2020. a sutardan smo došli Belivuk, ja Miloš Budimir do kuće u prepodnevnim časovima. Uništavalo se telo Gorana Veličkovića, u čemu ja prvi put delimično učestvujem. Kada se uđe u garažu sa desne strane stajala mašina za mlevenje mesa, tada sam prvi put video taj proces - rekao je Lalić i dodao:

Foto: nestalisrbija.rs/osobe

Goran Veličković

 

- Kada se to završilo, pomogao sam Belivuku da na travnjaku zapali delove garderobe, folije za zaštićivanje, sekiru. Sve je to paljeno. Bila velika vatra. Otišli smo da bi smo se u večernjim satima ponovo vratili u Ritopek, pozajmili smo vozilo, džip. Došli su Belovuk, Miljković, Miloš Budimir, ja.Išli smo vozilom do reke i u reku izručili sadržaj džakova. Usput smo se zaustavili na benzinskoj pumpi, vratili se nazad. Mislim da je sve to vezano za ubistvo Veličkovića.

- U proleće 2020. Belivuk i Miljković nam pokazili slike momka kome je bila odsečena glava i objasnili da su te fotografije od kavačkog klana poslate škaljarskom, to je navodno bio izvesni Strahinja, njega je Aleksandar Šarac prodao za 200.000 evra - rekao je Lalić.

Advokat Vladimir Petrović, branilac Marka Miljkovića zamolio je sudiju da reaguje jer ono što nije u optužnici nije pedmet interesovanja.

- Posle tog događaja grupa je dobila nasilan karakter. To je bila poenta moje priče, a ne da obogatim detaljima i uverim da govorim istinu. Ovo je sve uvod u ono što hoću da kažem. Hteo sam da stvorim sliku da je grupa tada postala nasilna, članovi uplašeni za svoj život - rekao je Lalić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading