"SPREJ SU LAZARU NAPRSKALI NA ZADNJICU PA MU U ANUS...": Srđan Lalić o monstruoznom ubistvu Vukićevića - ovako je uništeno telo!

Autor:

Hronika

08.11.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Lalić je svedočio i o ubistvu Lazara Vukićevića koje se dogodilo 14. oktobra 2020. godine.

"SPREJ SU LAZARU NAPRSKALI NA ZADNJICU PA MU U ANUS...": Srđan Lalić o monstruoznom ubistvu Vukićevića - ovako je uništeno telo!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen E-stock, Tanjug

Velja Nevolja, Marko Miljković, Lazar Vukićević, Srđan Lalić

Suđenje monstruoznom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavljeno je saslušanjem svedoka-okrivljenog Srđana Lalića, "nasmejanog Veljinog koljača". 

Srđan Lalić je svedočio i o ubistvu Lazara Vukićevića koje se dogodilo 14. oktobra 2020. godine.

- Kad je otet Mile Radulović Kapetan, koji je držan u životu oko dva meseca, preko njegovog kriptovanog telefona su ostvarilvani kontakti sa Jovicom Vukotićem i još nekima - počeo je svedočenje o ubistvu Vukićevića Veljin "nasmejani koljač",

Prema njegovim rečima, Mile Radulović je aktivno učestvovao, nije imao drugog izbora u obmanjivanju.

- Udavljen je produžnim kablom, pre toga je snimljen u višečasovnom iskazu gde priznaje da je počinio neka krivična dela za "škaljarski klan". Eto to sam hteo da pomenem, jer su preko njega namamljen Lazar Vukićević i pokušan da bude namamljen Aleksandar Šarac i to pričom kako Miletovi ljudi treba da otmu Belivuka i ako realizuju da će ga ispitivati, mučiti i likvidirati i da oni budu tu kad ih otmu. Trebala su obojica da budu oteta istog dana, ali se Šarac predmiomislio i nije došao, ali je Vukićević prihvatio taj "zadatak" - kazao je Lalić.

Kako je dalje naveo, otišao je u Ritopek.

- Draganić je izvadio jedan pištolj sa prigušivačem, pripremili smo ga, stavio je rukavice i njegova funkcija da reaguje ako Lazar potegne oružje. U pratnji su bili Hrvatin i Marko Budimir.

Vukićević otet u parking u Radničkoj

Za mesto otmice Lazara Vukićevića je odabran parking u Radničkoj, na kom je otet i Mirko Kojić.

- Ja sam za tu akciju pripremio nekoliko "skaj" naloga i čistih telefona, pripremio sam Đuriću posebnu fotrolu koja omogućava domet na telefonu. On je pokupljen, Nemanja Đurić ga je pokupio fijat doblom koji je kupljen par dana ranije - govorio je Lalić detaljno kako su organizovali otmicu Lazara Vukićevića, vodeći računa o tome da idu sa nekoliko vozila, da su imali pratnju i pobrinuli se da niko ne može da prati Vukićevićev telefon - kazao je Lalić i dodao:

- Ja sam bio u garaži i trebalo je da budem prvi koji stupa u fizički kontakt sa Lazarom. Vukićević je krenuo da izlazi, nisam primetio da drži pištolj u desnoj ruci, pokrio ga je rancem koji je držao u levoj ruci. Miloš ga je udario pesnicom, Lazar je opalio u njegovom pravcu, svi smo mislili da je Miloš pogođen, ja sam skočio na njega, pali smo na zemlju. Ostali su krenuli da ga šutiraju i gaze po glavi, ostao je bez svesti. Kada sam osetio da stiskom više ne drži čvrsto pištolj, jer sam ga dok smo ležali na zemlji držao za ruku u kojoj je bio pištolj, uzeo sam glok. Bilo je puno krvi oko njegove glave, vezali smo mu lisice, ali su one pukle. Miloš revoltiran što je pucao, uzima građevinski čekić i lomi mu nekoliko prstiju, još u garaži, to su tragovi krvi koji su tu nađeni. Vezujemo mu druge lisice, sivom trakom oko nogu, i unosimo ga u skrivenu prostoriju - nastavio je sa detaljima mučenja.

Lazar svirepo mučen

Kako je naveo, sprej su Lazaru naprskali na zadnjicu i u anus mu gurnuli dršku od metle.

- Brzo je došao svesti, Miloš Budimir i Draganić primaju naloge od Belivuka i Miljkovića, Vukićević je predao šifru od skaja.

- Puštaju mu se poruke od Belivuka i Marka, njegove fotografije se šalju njima. Udarali smo ga strujnim kablom, u cilju ispitivanja. Nije reagovao na udarce, krvario je, mislim da je bio u šoku. Pominjao je Arsu, kako ga je upoznao sa Hadžićem, prišao škaljarskom klanu u strahu od Nikole Vušovića i tako dalje. Bio je tučen kablom po leđima, nogama, zadnjici, nije bilo zapomaganja, vršio je kontrakcije, ali nije imao reakcije. Pogled mu je išao u daljinu, da bi ga povratili polivali smo ga vodom iz creva, a pošto udarci nisu davali rezultate, polivanje vodom blizu lica smo ga gušili, on se borio. Ugrizao je čak i crevo. Pridigli smo ga na stolicu, Budimir je uzeo lopatu i udario ga nekoliko puta. Bio je bled, ja sam mu ogrnuo neki duks, misleći da je hipotermija, ali je drugo bilo u pitanju. Tada nije bio udaran, zgrčilo mu se lice, otvorila se vilica i raširile zenice, više nije imao reakcije. Miloš mu je stavio kabl oko vrata, ja sam povukao na jednu on na drugu stranu. Lice nije modrelo, pretpostavio sam da je još pre toga izgubio život. Budimir ga je za svaki slučaj vezao lancem za stolicu i pričvrstio za nosač od radijatora. Ja i braća Budimir smo otišli na sprat, tu smo i prenoćili a ostali su otišli - nastavio je da iznosi jezive detalje.

Sutradan, došao je i optuženi Draganić i na isti način su uništili tela, kao i ostalih žrtava.

Par dana kasnije, kako je naveo, u Jabuci je pokupio Belivuka i Miljkovića, koji su ilegalno prešli granicu kod restorana Soko i vratio ih u Beograd.

- Dok su boravili dole, napravio sam im dva nova naloga, Komoda, koji je koristio Miljković i Sop koji je koristio Belivuk. Objasniću to kasnije - rekao je Lalić i naveo da su se posle ubistva Vukićevića skonili u Tursku u Istanbul, gde ih je dočekao Radoje Živković a tamo je bio već Mili Brašnjović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading