Hana prati supruga na koncertu u Beogradu: Evo šta je Petar Grašo rekao o njenom dolasku

Autor:

Zabava

08.11.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo uskoro će održati koncert u srpskoj prestonici

Hana prati supruga na koncertu u Beogradu: Evo šta je Petar Grašo rekao o njenom dolasku

Foto: Live Production

Koncert Petra Graša koji je zakazan za 11. novembar u Štark Areni, sudeći po prodaji karata, biće glavni gradski događaj za predstojeće praznike, a nema sumnje da će najveća koncertna dvorana u petak biti popunjena do poslednjeg mesta.

Iz Skymusica, koji organizuje ovaj megaspektakl, saopšteno je da se za koncert traži karta više, pa je, iako prvobitno nije planirano, doneta odluka da se u prodaju puste i ulaznice za nivo 400, a da je kupovina moguća putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene. Grašo je za ovu priliku obećao svetski nivo produkcije, dobru zabavu, sjajnu atmosferu i dvosatno putovanje kroz njegovu gotovo 27 godina dugu karijeru, te da će mu se na sceni priključiti i dugogodišnji saradnik, a od nedavno i tast, Tonči Huljić.

Kako je Grašo koncert u Beogradu najavio kao krunu ovogodišnje uspešne koncertne sezone, ono što najviše zanima javnost jeste pitanje – da li će se na beogradskom koncertu pojaviti i njegova supruga, Hana Huljić.

Odgovarajući na ovo pitanje, pevač je kratko prokomentarisao: „Trudimo se da sve važnije životne trenutke proživimo zajedno, iako je ponekad, zbog prirode mog posla, teško sve uklopiti“.

Da li to znači da će Hana bodriti svog supruga direktno u Areni, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading