Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja!

Autor: Promo

Zabava

04.10.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Beograd, 04. oktobar 2022. godine - Jedna od najpoznatijih regionalnih pop zvezda, Petar Grašo, po mnogima majstor za balade, dinamičnu koncertnu godinu zatvoriće spektakularnim nastupom u beogradskoj Štark Areni 11. novembra.

Grašo pred beogradski koncert: Moja publika je posebna, spremam im brojna iznenađenja!

Foto: Promo foto

Grašo je, nakon brojnih rasprodatih nastupa u najvećim koncertnim dvoranama u regionu pokorio Balkan, a kako najavljuje, kruna ovogodišnje koncertne sezone, biće upravo koncert u srpskoj prestonici.

- Jako sam srećan što ću ovu, po mnogim kriterijumima, lepu i dinamičnu godinu, završiti na spektakularan način, u Štark Areni. Beogradska publika je posebna, jako dobro se znamo, i ta razmena energije i emocija među nama je zbilja nešto izvanredno. Donosim najbolje od sebe, a velika bina, odlična produkcija iza koje stoji Skymusic, vrhunski bend i dva sata pjesme i ljubavi garantiraju ludu i nezaboravnu zabavu – rekao je Petar Grašo.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo u Štark areni

Hrvatski pevač, koji slovi za jednog od najcenjenijih hrvatskih tekstopisaca, kompozitora i kantautora, najavio je i brojna iznenađenja za predstojeći beogradski koncert:

- Spremam svakojake sitne radosti za moju vernu beogradsku publiku, ali neću o tome govoriti, to će biti iznenađenje – zaključio je on.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Petar Grašo

Ulaznice za koncert, koji organizuje Skymusic, mogu se nabaviti putem besplatne E_FINITY aplikacije, preko sajta eFinity.rs i na blagajni Štark Arene.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading