PARTIZAN SLAVI I NAGRAĐUJE: Mladi sportisti će imati prilike da uče i stasavaju uz Željka Obradovića!

Autor:

Sport

04.10.2022

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tog 4. oktobra 1945. godine u Beogradu je pod nazivom Fiskulturno društvo Centralnog doma Jugoslovenske armije Partizan, osnovan jedan od najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

PARTIZAN SLAVI I NAGRAĐUJE: Mladi sportisti će imati prilike da uče i stasavaju uz Željka Obradovića!

Foto: republika.rs

Pet godina kasnije, Fiskulturno društvo je preimenovano u Sportsko društvo koje danas proslavlja svoj 77. rođendan.

Tim povodom danas će u hotelu "Hajat" u Beogradu sa početkom od 20 časova biti organizovana velika proslava crno-bele porodice, a tom prilikom biće i proglašeni, kako najbolji kolektivi, tako i pojedinci koji su u prethodnih 365 dana najviše doprineli uspesima Partizana.

 

JSD Partizan će svoje najbolje mlade sportiste nagraditi specijalnim nagradama. Nemanja Luledžija, Mihajlo Dedić i Nikolina Nišavić biće nagrađeni potpisanim košarkaškim dresovima Partizana, kao i sportskim torbama, a ujedno će dobiti i sezonske ulaznice KK Partizan za mesta koja se nalaze pored klupe sa stručnim štabom i igračima Partizana.

Iako je u ovom momentu možda i ne mnogo važno, treba naglasiti da cena ove sezonske ulaznice iznosi 470.000 dinara.

Istovremeno treba još jednm napomenuti da su troje najboljih mladih sportista JSD Partizan veslači Nemanja Luledžija i Mihajlo Dedić, kao i džudistkinja Nikolina Nišavić.

Prilikom uručenja nagrada, prvi čovek JSD Partizan Ostoja Mijailović je izjavio:

- Samo osam ovakvih karata ima i one su specijalne. Moći ćete da učite i slušate iz blizine profesora sporta Željka Obradovića.

Troje mladih sportista sa velikom radošću su primili navedene nagrade istakavši da je ova nagrada veliki podsticaj za njih kada je buduća karijerea u pitanju, a posebno su istakli i zadovoljstvo što će mečeve svog kluba moći da prate neposredno uz trenera kakav je Željko Obradović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading