HAOS NA ULICAMA ŠPANSKOG ELČEA! Uhapšen Srbin posle potere! Kad su policajci uspeli da ga zaustave, zanemeli kad su videli šta mu je u gepeku!

Autor:

Hronika

06.11.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U automobilu Srbina pronađeno 16 kilograma hašiša.

HAOS NA ULICAMA ŠPANSKOG ELČEA! Uhapšen Srbin posle potere! Kad su policajci uspeli da ga zaustave, zanemeli kad su videli šta mu je u gepeku!

Foto: Tanjug/AP

Srbin (38) je uhapšen u španskom gradu Elče, kada mu je policija u vozilu pronašla veću količinu hašiša.

Kako navode španski mediji, Srbin je uhapšen kada je policija primetila parkirano vozilo.

- Kada je vozač video policiju pokušao je da pobegne kolima, ali su ga oni ubrzo presreli. Vozač je najpre identifikovan, a potom su pretresli vozilo. Tom prilikom u gepeku su pronađene dve kese u kojima je bilo 16 kilograma hašiša - objasnili iz policije za "larazon.es" i dodali da je Srbin odmah uhapšen.

Podsetimo, nedavno je u Španiji razbijen balkanski kartel, kada su privedeni Srbi koji su se bavili trgovinom oružja, drogom i pranjem novca.

Istražitelji su izvršili 14 upada i pretresa objekata istovremeno u obe zemlje, priveli su ukupno 25 ljudi, od toga 23 u provincijama Alikante, Barselona, Taragona i Valensija i u Srbiji.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading