UDARIO JE DETE, A MENI JE HTEO DA ODGRIZE PRST! Detalji porodičnog nasilja u Ripnju: I ranije je bio privođen

Autor:

Hronika

06.11.2022

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.L. (38) uhapšen je nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao bežeći od kuće u kojoj je počinio nasilje u porodici. Sumnja se da je udario maloletno dete, a potom nevenčanoj supruzi (32) pokušao da odgrize prst.

UDARIO JE DETE, A MENI JE HTEO DA ODGRIZE PRST! Detalji porodičnog nasilja u Ripnju: I ranije je bio privođen

Foto: Ilustracija: Republika. rs, Pixabay

Ilustracija

Kako nezvanično saznajemo B.L. je uhapšen u subotu oko 14  sati nakon što je automobilom marke "pasat"  sleteo s puta nedaleko od kuće u kojoj je počinio nasilje u porodici.

Njegova nevenčana supruga u kratkom razgovoru za Informer navela je da B.L, bio pijan. 

Udario je dete, ima modricu od udarca, srećom nema teže povrede i dobro je. Meni je pokušao da odgrize prst. Prijavila sam ga policiji, a on je pobegao - rekla je žena i dodala da su netačne informacije da je brutalno pretučena. 

Kako je objasnila zna da je B.L kolima sleteo s puta i da je nakon toga uhapšen

Nadam se da će odgovarati za ono što je uradio. Od prijave neću odustati i iskreno se nadam da će dobiti meru obaveznog lečenja od alkoholizma, jer kada nas je napao bio je pijan - objasnila je napadnuta žena, inače majka dvoje maloletne dece.

Kako se takođe nezvanično saznaje, ženi i detetu je ukazana lekarska pomoć i pušteni su kući, a što se B.L. tiče on je, navodno i ranije bio privođen zbog nasilja u porodici. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading