JEZIVA ISPOVEST NEKADA 13. TENISERA SVETA: Otac me vezivao i BIČEVAO, nabio mi ananas u... Zajedno sa majkom mi ukrao PET MILIONA dolara!

Autor:

Sport

04.11.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro zna šta je porodično nasilje.

JEZIVA ISPOVEST NEKADA 13. TENISERA SVETA: Otac me vezivao i BIČEVAO, nabio mi ananas u... Zajedno sa majkom mi ukrao PET MILIONA dolara!

Foto: YouTube printscreen/FilmAffinity Oficial

Giljermo Perez Roldan

Bivši argentinski teniser Giljermo Perez Roldan užasnut je scenama koje su se pre nekoliko dana dogodile u Beogradu, gde je 50-godišnji Kinez na treningu pretukao svoju ćerku.

Devojka čak ni ne podiže ruku kako bi se odbranila. To nije prvi put da se tako nešto dogodilo, a mi koji smo prošli takve stvari znamo da je osoba u tim trenucima paralizovana, da ne možeš reagovati. Oni su glavni - rekao je on za tamošnji list "Ole".

Podsetio je potom Argentinac da je i on imao iste muke u mladosti, pošto ga je otac Raul maltretirao.

Voleo bih da sam imao goreg trenera i boljeg oca, samo to. Jako mi je žao, bio je tako dobar u tome što je stvarao. Međutim, ja sam izgubio oca. S te strane, želeo bih da je on bio sjajan učitelj tenisa, a ja recimo dobar pravnik.

Roldan je pre dve godine u jednom dokumentarcu objasnio kako ga je sve otac mučio dok je igrao tenis.

Kad sam objavio dokumentarac, rekao sam da ovo neće prestati ako nema zakona. To je borba koju želim da nastavim, to nije nešto što sam smislio uzalud. Vidim ovo i to me ubija. Ovo što se vidi na snimku je vrlo ozbiljno, to je ista stvar koja se dogodila meni. Samo što sam ja spustio glavu, a otac me tukao dok se nisam onesvestio - priča Giljermo.

- Trpeo sam fizičko zlostavljanje. Na primer, kada sam izgubio jedan meč, ušao sam u svlačionicu i otac mi je nabio ceo ananas u usta. Ili mi je glava bila zaglavljena u kadi, ili bi me vezao na vrh kreveta. Pritom, su mi ukrali četiri ili pet miliona dolara, ostao sam bez svega što sam osvojio igrajući tenis. Moji roditelji su potpisali da mi skidaju novac s računa.

Do kraja života će mu urezan u sećanje ostati poraz od Torea Majnekea, u Itapariki.

- Igrao sam na drugoj podlozi, stigao sam s jedne koja je bila super spora. Bilo je vruće, izgubio sam, a nakon meča se moj otac popeo na krevet i krenuo da me bičuje jer se nisam dobro kretao - zaključio je Perez Roldan.

Inače, Argentinac je u septembru 1988. godine ostvario plasman karijere, kada je bio 13. na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Passion

11.11.2022 10:44

Ovom Kinezu oduzeti starateljstvo po hitnom postupku, isto doneti meru zabrane prilaska devojci, nju smestiti u sigurnu kuću, sprovesti postupak po službenoj dužnosti za ovo krivično delo. Nakon presude, kakva god da je proterati ga iz Srbije i zabraniti mu ulazak u nju u narednih 30 godina. Greh je ovo činiti, ona je za njega ustvari mašina koja će mu donositi novac, zato je i tuče.