SUZE u Parizu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.11.2022

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj priče!

SUZE u Parizu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal oprostili su se od svog rivala Francuza Žila Simona, koji je u Parizu u četvrtak završio karijeru.

Simon je doživeo poraz u osmini finala od Ože Alijasima sa 2:0 i okačio reket o klin. Mnogo emocija je bilo u Parizu, suza navijača, a Simonu su se nakon oproštaja obratili Novak i Rafa:

- Žilu, čestitam ti na karijeri, bila je izuzetna. Srećan sam što sam bio uz tebe tokom ovog putovanja, nad deli samo godinu dana, tako da se dugo znamo. Imali smo neke sjajne bitke na terenu, ali imali smo i neke i van njega, u Savetu igrača, gde smo godinama bili kolege. Tvoj doprinos tenisu, posebno iz ugla borbe za interese svih igrača, bio je sjajan. Hvala ti na tome, možeš da budeš ponosan na svoju karijeru koju si završio na najbolji mogući način, u svom gradu sa sunarodnicima i publikom koja je navijala za tebe. Čestitam ti prijatelju, vidimo se uskoro- kazao je Đoković.

 

 

Nadala je takođe pobedio jednom, ali u devet susreta, 2008. u Madridu.

- Zdravo Žil. Nadam se da si uživao u poslednjem meču. Čestitam ti na fenomenalnoj i dugoj karijeri. Mislim da si ostvario svoje snove, sigurno je da si imao mnogo sjajnih uspomena. Želim da ti poželim sve najbolje u privatnom životu i budućnosti. Nadam se da ćeš na lep način pamtiti Tur, a verujem i da ćemo nastaviti da se viđamo jer znam da voliš tenis - rekao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading