PUKLO JE KAO DA SU SE SUDARILA DVA AUTOMOBILA! Detalji nesreće u Nišu: Muškarac nije bio na trotinetu, već je prelazio ulicu!

Autor:

Hronika

28.10.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesreći koja se sinoć dogodila u Nišu povređen je pešak, a ne muškarac na trotinetu.

PUKLO JE KAO DA SU SE SUDARILA DVA AUTOMOBILA! Detalji nesreće u Nišu: Muškarac nije bio na trotinetu, već je prelazio ulicu!

Foto: RINA

Hitna pomoć na terenu

- Puklo je jako, mislila sam da su se sudarila dva automobila. Tek kada sam malo kasnije pogledala sa prozora videla sam čoveka kako leži na ulici i Hitnu pomoć. Bilo je strašno, tragovi krvi su svuda. -

Ovim rečima jedna Nišlijka koja živi u Ulici 7. jula opisala je trenutke nakon saobraćajne nesreće u kojoj je, sinoć oko 22.05 časova povređen muškarac star 51.godinu sa područja Kosova i Metohije kada je na njega naleteo automobil marke „folksvagen“ niških registarskih oznaka. Nezgoda se desila na raskrsnici ulica 7.jula i Svetosavske, pod okolnostima koje policija utvrđuje.

Foto: Tanjug/J. ILIĆ

Policija/Ilustracija

Iako je prva informacija koju su preneli mediji bila da je povređen vozač trotineta, budući da je Hitnoj pomoći upućen takav poziv, prema saznanjima „Blica“, u pitanju je pešak na koga je naleteo automobil dok je prelazio ulicu.

Moguće je da se čovek zbunio, jer nije iz Niša, pa je pokušao da pređe kolovoz na mestu gde nema pešačkog prelaza. Međutim, ako je ta verzija u pitanju, ostaje nejasno zbog čega nije prešao ulicu samo nekoliko metara pre tog mesta, gde postoji obeleženi pešački prelaz.

Na mestu udesa, i dalji su vidljivi tragovi teške saobraćajne nezgode. Velika krvava lokva, nalazi se na sredini kolovoza a od nje, tragovi krvi, protežu se desetak metara.

Foto: Rina

Ilustracija

Povređeni, za koga se nakon pregleda na licu mesta sumnjalo da ima politraume, prevezen je u Klinički centar u Nišu, gde je zbrinut i trenutno stabilan.

- Pacijent je na prijemu bio svestan, komunikativan, sa prelomom potkolenice, podlaktice i povredama glave. Prebačen je u jedinicu intezivnog lečenja. I sada je svestan, komunikativan, trenutno stabilnih vitalnih parametara. Dodatna dijagnostika je u toku - navode u KC Niš.

Kako saznajemo, komunikacija sa povređenim je otežana zbog jezičke barijere jer pacijent slabo poznaje srpski jezik.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, njegova rodbina je odmah došla u NIš kako bi ga posetila i informisala se o njegovom zdravstvenom stanju. Kojim je povodom povređeni čovek boravio u Nišu i gde je odseo, u ovom trenutku nije poznato jer se nalazi na lečenju odeljenju intenzivne nege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading