UBICA DETETA IZ VRŠCA BIO OZBILJAN PSIHOPATA! Naloženo mu bilo lečenje! Monstrum stavljao ženi NOŽ POD GRLO, ŠAMARAO je za sitnicu, određivao koje KNJIGE SME DA ČITA...!

Autor:

Hronika

05.10.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ubica deteta u Vršcu imao je mešoviti poremećaj ličnosti i godinama zlostavljao svoju suprugu Suzanu.

UBICA DETETA IZ VRŠCA BIO OZBILJAN PSIHOPATA! Naloženo mu bilo lečenje! Monstrum stavljao ženi NOŽ POD GRLO, ŠAMARAO je za sitnicu, određivao koje KNJIGE SME DA ČITA...!

Foto: Facebook

Marko B.

Presuda kojom je Marko B. osuđen uslovno na godinu dana robije sa rokom provere od tri godine i obavezno psihijatrijsko lečenje, ukazala je da je ubica deteta imao mešoviti poremećaj ličnosti i godinama zlostavljao svoju suprugu Suzanu.

Uvidom u presudu Osnovnog suda u Vršcu, koja je doneta samo sedam dana pre nego što će Marko B. ubiti svoju dvogodišnju ćerkicu, a potom izvršiti samoubistvo, došlo se do jezivih saznanja o onome šta je prethodilo zločinu.

U vremenskom periodu od 2017. godine i zaključno sa 29. aprilom 2022, usled mešovitnog poremećaja ličnosti i anksiozno depresivnog poremećaja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje supruge, tako što ju je u dužem vremenskom periodu fizički i psihički zlostavljao ograničavajući joj kretanje, te nedozvoljavajući joj da se viđa sa kim želi, određujući joj koje knjige sme da čita, nedozvoljavajući joj da koristi bilo kakvu vrstu društvenih mreža dok je on na poslu, želeći da uspostavi potpunu kontrolu nad njenim životom, te kada bi se za bilo šta usprotivila udario bi joj šamar za svaku sitnicu.

Foto: Facebook

Marko B. sa suprugom Suzanom

 

- Te ju je jednom prilikom u junu mesecu 2019. godine pretuka i pretio nožem da hoće da je "zakolje" usled konflikta, a vezano za neke slike koje je njen rođeni brat snimao na krštenju, te je takođe pretio kada bi spomenula razvod da će je zakucati za ormar, da bi je nakon toga 29. aprila 2022. godine nakon rasprave oko davanja keksa detetu omalovažavao da je loša majka - u presudi je opisan pakao u kojem je nesrećna žena živela.

Prema navodima presude, kada je dete tog dana zaspalo, bez ikakvih reči Suzanu je udario u glavu više puta, te kada je pala na pod šutirao je i gazio po glavi te joj je naneo lake telesne povrede u vidu površinske povrede glave, povrede grudnog koša.

- Te ga je oštećena kada bi se odbranila ujela u predelu ruke, a nakon toga istrčala iz stana na spratu i pobegla u prizemlje kod svojih roditelja, da bi čitav događaj u jutarnjim satima prijavila policiji, pri čemu je okrivljeni svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje - navodi se u presudi Osnovnog suda u Vršcu.

Bonus video:

 

Komentari (1)

Loading
Ooo

08.10.2022 15:16

Divan izbor oca i muza, trpi 5 god katastrofalno nasilje a onda nekako uspe i da rodi dete istom bolesniku u celoj prici.Zso mi je samo nesrecnog deteta, a zene da se malo pozabave izborom muskarca, i da ne koriste izgovor ostanka sa psihopatom da je to zarad porodice. Onda se dese ovakve stvari. Radjati decu sa svakakvim monstfumima da bi se rodilo je odlika primitivizma.