BUM! Vladan Milojević preuzima klub koji je rušio snove Zvezdi i Partizanu!

Autor:

Sport

05.10.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji strateg tima sa Marakane pred novim je zadatkom.

BUM! Vladan Milojević preuzima klub koji je rušio snove Zvezdi i Partizanu!

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Zanimljive vesti stižu nam sa Kipra - nekadašnji trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, blizu je klupe Apoela.

Ova informacija pojavila se u svim kiparskim medijima, a navodi se i da će ugovor biti potpisan u narednim danima, kao da će se tada održati i promocija. 

On će zameniti Sofronisa Avgustisa, a ovo će mu biti povratak na Kipar gde je 2017. godine vodio Omoniju sa kojom je osvojio nacionalni Kup.

Posle odlaska iz Crvene zvezde Milojević je vodio Al Ahli, AEK iz Atine i Etifak, a ključnu ulogu u dolasku u Apoel odigralo je to što zna grčki jezik i što će brzo da se navikne na rad na Kipru.

Cilj Apoela, kao i uvek, jesu trofeji, ali situacija je daleko od idealne. Određeni finansijski problemi doveli su do toga da posle pet kola kiparskog prvenstva tim ima samo osam bodova. Prvoplasirani Aris ima četiri više, pa je pred Vladanom Milojevićem ogroman posao i težak zadatak u borbi za titulu.

Republika

Foto: Starsport

Vladan Milojević

 

Apoel je tokom istorije osvojio 28 titula, 21 Kup i 14 Superkupova Kipra, a najbolje rezultate u Evropi pružao je pod vođstvom Ivana Jovanovića.

Milojević je, sa druge strane, tri titule i jedan Kup sa Zvezdom i ostao je u lepom sećanju svima kojima je crveno-bela boja u srcu.

Kiparski Apoel neće ostati u dobrom sećanju navijačima Zvezde i Partizana. U sezoni 2008/09. Kiprani su izbacili Zvezdu iz kvalifikacija za Kup UEFA (2:2 na Kipru, 3:3 na Marakani), a godinu dana kasnije okončali su snove Partizana o Ligi šampiona pošto su eliminisali crno-bele iz trećeg kola kvalifikacija (pobeda Apoela 2:0 na Kipru, pobeda Partizana 1:0 u Beogradu).

Promocija srpskog stručnjaka očekuje se najkasnije u četvrtak. Apoel narednu utakmicu u šampionatu Kipra igra u petak, 7. oktobra, sa početkom u 18 časova, a protivnik će mu biti 11-plasirani tim Karmiotise.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading