SAHRANA PETRE (2), KOJU JE UDAVIO OTAC U KANTI VODE, U ČETVRTAK! Društvene mreže zatrpane rečima utehe majci: Sretoh te sa njom pre nesreće, vozila biciklo u ulici!

Autor:

Hronika

05.10.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji ispraćaj male Petre B. zakazan je za 16 časova.

SAHRANA PETRE (2), KOJU JE UDAVIO OTAC U KANTI VODE, U ČETVRTAK! Društvene mreže zatrpane rečima utehe majci: Sretoh te sa njom pre nesreće, vozila biciklo u ulici!

Foto: Facebook/Suzana B.

Mala Petra B., koju je juče u Vršcu udavio otac, posle čega je izvršio samoubistvo, sutra će biti sahranjena u 16 časova na gradskom groblju u Vršcu.

Javnost je o tome obavestila njena majka Suzana B. koja je na Fejsbuku objavila čitulju nesrećnoj devojčici sa vremenom i mestom sahrane.

Komentari ispod objavljene čitulje za izrazima dubokog saučešća majci se samo nižu:

- Suzo, budi jaka - napisao je jedan prijatelj.

- Komšinice iskreno saučešće,tuga neviđena,a sretoh te sa njom pre nesreće,vozila bicikolo u ulici!!!

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se juče oko 15 časova u Vršcu kada je Marko B. (35) svoju ćerkicu udavio u kofi vode, a onda se obesio.

Marko, koji je pre sedam dana osuđen na uslovnu kaznu zbog nasilja nad svojom bivšom ženom, a devojčicinom majkom, nikako se nije mirio sa razvodom koji je bio u toku.

Supruga mu nije davala da viđa dete, ali Centar za socijalni rad u Vršcu, juče je omogućio Marku da posle više od mesec dana vreme provede sa ćerkicom. On je to vreme, nažalost, iskoristio da je brutalno ubije.

Ubiću dete i sebe - pisalo je u poruci koju je poslao svojoj supruzi s kojom je bio u procesu razvoda, pa je unezverena žena odmah pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičnu scenu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading