MONSTRUM IZ VRŠCA BIO OSUĐEN PRE SEDAM DANA ZBOG NASILJA NAD BIVŠOM ŽENOM! Imao zabranu prilaska, ali to ga nije sprečilo da ubije ĆERKU!

Autor:

Hronika

05.10.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasilo se Tužilaštvo povodom oca koji je juče udavio svoju 2.5 godine staru ćerku, a potom izvršio samoubistvo.

MONSTRUM IZ VRŠCA BIO OSUĐEN PRE SEDAM DANA ZBOG NASILJA NAD BIVŠOM ŽENOM! Imao zabranu prilaska, ali to ga nije sprečilo da ubije ĆERKU!

Foto: Facebook/Suzana B.

Marko B. koji je juče udavio svoju dvogodišnju ćerkicu, a potom ubio sebe, osuđen je pre tačno sedam dana na uslovnu robiju zbog nasilja u porodici koje je izvršio nad svojom suprugom Suzanom.

Kako navode mediji, što je potvrđeno i iz Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu prva i jedina prijava koju je Suzana B. podnela protiv svog supruga Marka bila je 30. aprila 2022. godine.

- Nakon što je 30. aprila 2022. godine S.B. prijavila policijskoj stanici u Vršcu da njen suprug nad njom vrši nasilje u porodici istom su od strane policijskog službenika izrečene hitne mere shodno Zakonu o spečavanja nasilja u porodici i prilazi joj kao i udaljenje učinioca iz stana - kažu u Tužilaštvu za medije.

Foto: Nemanja Pančić

Zgrada u kojoj je ubijena nesrećna devojčica

Osnovni sud u Vršcu doneo je rešenje o produženju hitne mere na period od 30 dana odnosno do 1. juna 2022. godine.

Osnovno tužilaštvo u Vršcu postupalo je po podnetoj prijavi i pokrenut je predistražni postupak priotiv Marka.

- S obzirom na to da je privremena mera isticala 1. juna 2022. godine Tužilaštvo je smatralo da je potrebno navedene mere produžiti do okončajna krivičnog postupka u kom smislu je podnet predlog sudu u Vršcu 26. maja 2022. godine. Predlog OJT je usvojen rešenjem suda te je M.B. bila izrečena zabrana prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa suprugom i zabrana prilaska osumnjičenog kući u kojoj oštećena živi, najduže do pravosnažnog okončanja postupka - navode u Tužilaštvu i dodaju da je glavni pretres okončan 27. septembra i da je Marko B. oglašen krivim za navedeno krivično delo.

- Te mu je izrečena uslovna osuda i utvrđena kazna zatvora u trajanju od 1 godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od tri godine ne učini novo krivično delo i takođe mu je izrečena mera bezbednosti obavezno psihijatrijsko lečenje na slobodi - kažu iz Tužilaštva i dodaju da OJT još uvek nije dostavljen pismeni otpravak presude suda u Vršcu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading