SMRSKAO ŽENI GLAVU PRED DECOM - PRED TUŽIOCEM GLUMIO DA JE LUD! Saslušan ubica iz Zemuna, Tužilaštvo traži pritvor! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.09.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Seljamet D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra oko 21 čas kući u Ulici Živka Petrovića u Zemunu, nakon verbalne rasprave, drvenom palicom pretukao svoju 27-godišnju suprugu koja je od zadobijenih povreda preminula.

SMRSKAO ŽENI GLAVU PRED DECOM - PRED TUŽIOCEM GLUMIO DA JE LUD! Saslušan ubica iz Zemuna, Tužilaštvo traži pritvor! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Seljamet D. se na saslušanju branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nezvanično saznajemo da ubica nije hteo ni da iznese lične podatke, poput imena i prezimena. Pravio se da je lud, iako je do saslušanja bio skroz drugačiji

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. 

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading