SLOBODAN ZAPLAKAO KADA JE IZAŠAO! Otmičar i juče pravio haos! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.09.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talčka kriza trajala je skoro 3 sata!

SLOBODAN ZAPLAKAO KADA JE IZAŠAO! Otmičar i juče pravio haos! (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Slobodan Trifunović (65), koga je pomahnitala mušterija tri sata držala kao taoca u njegovoj automehaničarskoj radnji na Karaburmi, zaplakao je kad ga je policija oslobodila.

Policija je oko 18.30 sati uletela u automehaničarsku radnju i izvela Stevana J. (26) koji je vlasnika automehaničarske radnje "Boban" u Micka Krstića 1 uzeo za taoca i sve vreme mu držao nož pod grlom.

- Koliko sam videla Boban je dobro. Hitna pomoć ga je odvezla malopre. Kad je izašao iz radnje posle oslobođenja i video ćerku rasplakao se - rekla je jedna žena očevidac za Kurir.

Vlasnik automehaničarske radnje Slobodan Trifunović je prema rečima komšija pre određenog perioda doživeo moždani udar i jedna strana mu je paralisana. Stevan J. je navodno dolazio da popravlja skuter kod njega.

- Mladić koji je napravio talačku krizu je svakodnevna mušterija. Dolazi tu i često je u alkoholisanom stanju. On je i juče napravio haos. Lomio je svoja kola i niko nije mogao da ga smiri od prisutnih u radnji - rekli su članovi porodice Slobodana Trifunovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading