PRAVI BORAC VISOKO NA NEBU SA SVOJOM ĆERKOM: Tragična sudbina STRAHINJE MARKOVIĆA!

Autor:

Hronika

23.08.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči devojke Strahinje kog je ubodom nožem u grudi usmrtio Milan T.

PRAVI BORAC VISOKO NA NEBU SA SVOJOM ĆERKOM: Tragična sudbina STRAHINJE MARKOVIĆA!

Foto: Instagram

Strahinja Marković (23) ubijen je u Kraljevu pre 10 dana kada ga je nožem u grudi ubo Milan T. (24), a njegova devojka na drupštevnim mrežama okačila je potresne reči, iz kojih se vidi da se ne miri sa njegovom smrću.

Podsetimo, u noći između 12. i 13. avgusta u parku u Kraljevu, došlo je do verbalne rasprave između dvojice mladića, nakon čega je Milan T., kako se sumnja, izvukao nož i ubo Strahinju u srce, a on je kasnije preminuo na hiruirškom odeljenju kraljevačke bolnice, prenosi Kurir.

- Naravno da će sve proći i da će taj neko sa robije izaći. Samo što se ugašeni život nakon tuđe robije ne može vratiti, e, a to ne prolazi. Naravno da će sve proći i da će taj neko sa robije izaći. Samo što se ugašeni život nakon tuđe robije ne može vratiti, e, a to ne prolazi - napisala je ona na svom Instagram profilu.

Pored toga nije propustila priliku ni da uputi koju reč ubici njenog dečka.

- Isto tako, ta "sekina duša" te noći nije ubila samo njega, sa tim životom je otišlo dosta nas, rodbina, porodica i drugari. Ima li dovoljno jak razlog za tako nešto? Ne! Za "sekinu dušu" se opet piše "bori se", dok je pravi borac visoko na nebu sa svojom ćerkom. Svaka vam čast, evo vam jedan aplauz - navela je Strahinjina devojka.

Tragedija ove devojke je veća utoliko što je njihova ćerkica u decembru prošle godine nastradala kada je pala sa prozora stambene zgrade.

Podsetimo, Milan T. je na igralištu između zgrada u kraljevačkom naselju Moše Pijade, nakon kraće rasprave, ubo nožem u grudi Strahinju, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

Policija je osumnjičenog ubrzo pronašla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading