MISLILA SAM DA JE NEKO PUCAO! Detalji tragedije u Ustaničkoj: Čula sam vrisak, pogledala kroz prozor i sve mi je bilo jasno!

Autor:

Hronika

30.07.2022

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije iz sna probudila vriska majke!

MISLILA SAM DA JE NEKO PUCAO! Detalji tragedije u Ustaničkoj: Čula sam vrisak, pogledala kroz prozor i sve mi je bilo jasno!

Foto: ST/D. Kadić

Desetogodišnji dečak koji je sinoć pao sa solitera u Ustaničkoj ulici u Beogradu, preminuo je od zadobijenih povreda nedugo nakon toga.

Dečak je pao na nižu zgradu, odnosno manji tržni centar koji se nalazi tik uz soliter.

Njegove komšije za Republiku kažu kako ih je iz sna probudio vrisak žene koji se čuo kroz hodnik.

Tom vrisku, prethodilo je i nešto poput pucnja, po svemu sudeći u momentu kada je dečakovo telo udarilo u krov zgrade koja se nalazi uz soliter.

- Čula sam da je nešto puklo, probudilo me je iz sna, mislila sam da je neko pucao - navodi vidno potrešena komšinica i dodaje:

- Nakon nekoliko sekundi čula sam vrisak žene kroz hodnik, verovatno je u pitanju majka. Tada sam pogledala kroz prozor i videla dete koje nepomično leži, u trenutku mi je sve mi bilo jasno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading