CEO SVET ĆE ČUTI ISTINU! Predsednik Vučić govori o gorućim temama u Srbiji i otkriva Kurtijeve prljave planove!

Autor:

Vesti

30.07.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnjih polsova Nikola Selaković nakon završetka sednice Predsedništva SNS saopštio da će se Vučić obratiti tokom sutrašnjeg dana.

CEO SVET ĆE ČUTI ISTINU! Predsednik Vučić govori o gorućim temama u Srbiji i otkriva Kurtijeve prljave planove!

Foto: TV Pink

Vučić

Predsednik Srbije Alekasandar Vučić sastaće se danas sa predstavnicima Srba sa KiM, kako bi razgovarali o onome što sledi od režima Prištine i Aljbina Kurtija.

Ovu informaciju saopštio je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković nakon završetka sednice Predsedništva Srpske napredne stranke.

U narednom periodu čeka nas pravi pakao od strane Prištine i Aljbina Kurtija. Moramo to da izdržimo - rekao je Selaković.

On je istakao da se predsednik Srbije Aleksandar Vučć danas sastaje sa predstavnicima Srba na KiM, a tokom sutrašnjeg dana obratiće se javnosti i izneti detalje ovih razgovora.

Predsednik Vučić se danas sastaje sa predstavnicima Srba na KiM. Sutra veče će se obratiti javnosti i izvestiti sve. Od sutra u ponoć nas čeka pakao zbog mera koje su jednostrane. Mi smo od samog početka pokazivali koliko smo za dijalog, za odsustvo jednostranosti u posptupanju - objasnio je Selaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

30.07.2022 20:39

Куртијеви планови се морају обелоданити!