BAKA PRASE ZNA ISTINU O KIKINOJ SMRTI? Šokantni detalji: Ona nije napisala oproštajno pismo! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.07.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase je na svom kanalu objavio da Kika nije napisala svoje oproštajno pismo.

BAKA PRASE ZNA ISTINU O KIKINOJ SMRTI? Šokantni detalji: Ona nije napisala oproštajno pismo! (VIDEO)

Foto: Instagram/kikax3, E-stock

Baka Prase na svom Jutjub kanalu je poručio da se Kika nije ubila, a da njena majka dosada nije mogla da oprosti njemu za sve ono što se desilo između njene kćerke i popularnog jutjubera. Vidno potrešen novim saznanje otkrio je i da postoje nelogičnosti vezane za Kikino oproštajno pismo.

- Detalj koji nisam primetio, a na koji mi je Nataša skrenula pažnju, ona mi je potvrdila, dala dokaze, pokazala slike. Ja sam rekao da je greška, što se to pominje na kraju videa, jer je to tako jeziva informacija, kad sam to video naježio sam se od glave do pete. Bilo je nepojmljivo, ali tako jeste, a to je da je Kika preminula između 3 i 5 sati popodne 8. decembra, a njeno oproštajno pismo koje je napisano na notpedu na njenom kompjuteru je napisano 9. decembra malo pre 1 ujutru, to pismo je napisano više od sedam sati nekon njene smrti - rekao je Baka Prase.

- Neko je morao to da napiše, neko je morao da bude u stanu, pored tela i da piše oproštajno pismo. Prioritet je bilo da se napiše pismo, umesto da se nađe pomoć. Koja normalna osoba objavljuje stori na Instagramu preminule i kaže ja sada vodim Instagram i taguje se na Instagramu preminule. I krene da kači sadržaj i osuđuje mene za to što se desilo - dodao je on.

- Nikad nisam pričao o tome. To držim u sebi poslednjih osam meseci, neći da iznosim nikakve detalje i činjenice jer to nije na meni da radim. Cela situacija nije normalna, je bolesna, i naravno uz malo truda i uz prave veze, menja se priča. Daju se lažne izjave, da se zataška istina. Vremeneom se sve pokaže kako jeste. I ta ista osoba nije htela da da majci preminule osobe šifru od Instagrama četiri meseca. Šta je ta osoba htela da sakrije? Da postigne, da obriše.. Možda je sa Instagrama nešto moglo da pomogne istrazi i policiji. Kao izgubila šiftru i onda posle magično je pronašla posle četiri meseca - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading