"Ono je što sam i PRETPOSTAVIO da jeste": Baka Prase prošao pakao nakon samoubistva Kike Đukić, pa progovorio o UZROKU njene smrti

Autor:

Zabava

26.07.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić još jednom se oglasio povodom smrti Kristine Kike Đukić.

"Ono je što sam i PRETPOSTAVIO da jeste": Baka Prase prošao pakao nakon samoubistva Kike Đukić, pa progovorio o UZROKU njene smrti

Foto: Instagram

Smrt jutjuberke Kristine Kike Đukić krajem prošle godine potresla je čitavu javnost. Nakon što je mlada jutjub zvezda pronađena mrtva u svom stanu, u javnosti su se pojavile brojne teorije o uzroku njene smrti, a tih dana u fokusu je bio i njen odnos sa jutjuberom Bakom Prasetom, kog su mnogi osudili za verbalno nasilje koje je preko interneta vršio nad njom, a pojedini su ga čak i optuživali za njenu smrt.

Kikina majka nedavno se oglasila povodom smrti svoje ćerke i iznela pojedine detalje koji do tog trenutka nisu bili poznati javnosti, a tom prilikom potvrdila je da je njena ćerka izvršila samoubistvo. Nakon tog snimka krenule da kuljaju teorije zavere na internetu, gde se čak spominje i krivica jedne od njenih drugarica u kobnoj noći.

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

Fanovi su ovim povodom Bogdanu Iliću postavili pitanje šta ima da kaže na tu temu.

- Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja, kao što vidite, nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je - je. Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo i neću više da komentarišem - rekao je Bogdan Ilić.

 

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

- Odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere - potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading