Baka Prase RASKRINKAO Velju Nevolju! Otkrio sve detalje razgovora sa Belivukom: Ne bih imao MU*A da mu kažem NE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.07.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase prvi put progovorio o odnosu sa Veljom Nevoljom.

Baka Prase RASKRINKAO Velju Nevolju! Otkrio sve detalje razgovora sa Belivukom: Ne bih imao MU*A da mu kažem NE! (VIDEO)

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ/printscreen/youtube.com

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, prošle godine je priveden kao svedok u Službu za borbu protiv organizovanoh kriminala zbog spekulacija da su ga Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja i njegova ekipa duže vreme reketirali, što je Baka demantovao. On je sada u video klipovima koje snima pričao o poznanstvu sa Belivukom, navodnom reketiranju i šamaranju, ali i o dečijem rođendanu na kom se pojavio Velja Nevolja sa reperom Rastom.

 

 

-Nije mi lupio šamar. Te priče da je mene Velja Nevolja reketirao, lupao mi šamare, tukli me na stadionu, to su sve gluposti, gradske priče koje pričaju ovi navijačići mali, debilčići, koji idu po gradu i pričaju neke glupost.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Baka Prase

On je potom čitao pitanja koja je dobijao, među kojima su bila i ona koja se tiču priča koje kruže o njemu i Belivuku, te je tako nekoga zanimalo da li je istina da ga je Velja Nevolja upitao treba li mu obezbeđenje, a kada je rekao da mu ne treba, ošamario ga i rekao mu ’’eto vidiš da ti treba’’.

- Ajde realno ljudi, da li vam ta priča zvuči realno? Da li je to realna priča? Znate zašto nije? Demantovaću vas momentalno jednom izjavom i vi ćete znati da to nije istina. Da li vi stvarno mislite da meni Velja Nevolja priđe u tom trenutku i da mi to kaže, je l’ vi stvarno mislite da bih ja imao mu*a da mu kažem ’’ne’’. Onaj ko je imao mu*a ne, više ga nema, mislim, ko je imao mu*a njemu da kaže ’’ne’’ svaka mu čast, ali to nije baš najpametnija odluka u životu, ne bih smeo, javno kažem. Jedno je biti hrabar, drugo je biti lud.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Baka Prase o Velji Nevolji

Baka je potom ispričao i kako je izgledao njegov prvi susret sa Veljom Nevoljom.

- Dobijam poziv od prijateljice, ona mi javlja da imam poziv na rođendan kod nekog klinca i da je baš bitno da odem. Idem u Šabac, vozač dolazi po mene, meni je to 2018. godine bio doživljaj, sve super, dobio sam pare, platili su me za to, sve korektno je bilo na kraju. I ja odem tamo, kad ono obezbeđenje oko dečije igraonice u Šapcu, ja ulazim tamo i ništa sve super, klinci gotiva. Sednem u restoranski deo igraonice i tu sede ti ljudi, pričamo ispituju me, šta radim, čime se bavim i sedim, dolaze Rasta, Velja i Mare recimo, ja nemam pojma ko su, samo znam ko je Rasta. Oni sedaju, ja nemam blage ko su ovi sa Rastom, pitaju me tu, kažu prate mi Jutjub i ja kažem planiram da uzmem Betmena, Poršea, pričam čoveku sve, oni kao u do ja*a Betmen je lep sat, dobar je baš taj Porše i ništa tu se završi i ja odem kući i onda prođe godinu dana, dve godine i pričao sam sa nekim, jelte ljudima o kojima pričam i on meni kaže ’’Bako, je l’ znaš zašto ja tebe poštujem? Zato što si sve što si rekao onaj dan kada smo sedeli na rođendanu, sve što si rekao tada da ćeš da uradiš si uradio’’. Tako da sam imao rispekt od dosta ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading