TAJNA PORUKA ZORANA MARJANOVIĆA? Zanimljiv detalj u vezi sa njegovim hapšenjem krije neku informaciju?

Autor:

Hronika

22.07.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović je tokom celog dana pod lupom javnosti, a jedan od detalja u vezi sa njegovim hapšenjem nije promakao korisnicima društvenih mreža.

TAJNA PORUKA ZORANA MARJANOVIĆA? Zanimljiv detalj u vezi sa njegovim hapšenjem krije neku informaciju?

Foto: N. Pančić

Zoran Marjanović je pri odlasku u sud na izricanje presude bio odeven u bež pantalone i belu košulju.

Kada je saopšteno da je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, i da će ležati 40 godina za ubistvo žene, Jelene Marjanović, umesto da bude direktno odveden u Centralni zatvor, Marjanović je pušten prvo da ode kući.

Za taj kratak period, u poslednjim momentima slobode, Zoran je imao vremena da se pozdravi sa svojim najmilijima, da porazgovara i u svojoj kući u Borči dočekao je nadležne organe, koji su ga uhapsili i odveli, prvo u policijsku stanicu, potom i u Centralni zatvor.

Prilikom izvođenja Marjanovića iz njegove kuće u Borči, koje su mediji pratili iz minuta u minut, široj javnosti nije promaklo i to da se Zoran presvukao, u crnu garderobu, a na majci koji je obukao, nalazio se natpis "Black panther" (crni panter).

Zbog toga su se mnogi upitali, da li je ovaj odabir garderobe bio slučajan ili nameran, u cilju da se nekome pošalje određena poruka.

Šta bi mogao da simboliše crni panter, samo su nagađanja, ali svakako ostaje misterija, zbog čega je baš ovaj stajling odabrao, za momenat u kome je znao da će imati punu pažnju, kako medija, tako i naroda, kao i da će te fotografije i snimci preplaviti Srbiju.

Crni panter, u osnovnoj simbolici predstavlja unutrašnju moć i zaštitu, i ono što je možda i najzanimljivije od svega - tajne života i smrti.

Marjanovići su nakon Jeleninog ubistva često u medijima prozivani kao porodica sklona onostranom i okultnom, pa su se često njihovi postupci, izjave, pa i način odevanja tumačili na ovaj način.

Crni panter, ime je i superheroja Marvelovog univerzuma, koji postaje svetionik borbe za najbliže i glas zajednice koja je potlačena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pa

22.07.2022 17:21

poruka da voli crnce u zatvoru

Jova

22.07.2022 19:22

obesiće se u roku od 10 dana ako je nevin