Poljubac za najmanju ženu u Zemunu, a najveću perverznjakušu u Srbiji: Kalinić napisao ŠOK pismo ženi zbog koje je izrešetan mecima

Autor:

Hronika

22.07.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovi egzekutor zemunskog klana Sretko Kalinić napisao je iz zatvora intimno pismo Bojani Simović, alijas Ćićolini Čobraji, supruzi Miloša Simovića,t akođe pripadnika zemunskog klana, a sa kojom je bio u ljubavnoj vezi.

Poljubac za najmanju ženu u Zemunu, a najveću perverznjakušu u Srbiji: Kalinić napisao ŠOK pismo ženi zbog koje je izrešetan mecima

Foto: Public

Sretko K

Ćićolina je sa Kalinićem varala Simovića, zbog čega su najbolji prijatelji postali najljući rivali.  

Simović je ranio Kalinića u pucnjavi na jezeru Rakitje nedaleko od Zagreba i tada se desila prekretnica u dugogodišnjem skrivanju članova ozloglašenog „zemunskog klana" koji su godinama uspevali da izbegnu hapšenja. Prema nezvaničnim informacijama, svi članovi klana krili su se zajedno, ali je tokom jednog od roštiljanja pored Rakitje izbila svađa u kojoj je Simović izvukao pištolj i Kaliniću ispalio hice u stomak i grudi, a zatim pobegao.

U pismu koje je napisao u aprilu ove godine, a javno ga objavio u svojoj knjizi "Zemunski klan - ko je ko"objavljenoj ovog meseca, Kalinić se obraća Ćićolini ogorčen na Simovića, a upućuje joj uvrede iz strasti, ali i revolta što je ostala sa mužem posle svega. 

- Draga Ćićolina, odlučio sam da ti napišem prvo pismo. Nedostaju mi oni naši razgovori kad bi smo na kratko ponekad ostali sami. Da te pitam da li ti je suprug kupio ono što ti se obesilo do pupka? Tebi bi bila dobra malo jača četvorka. Tvoj muž je rekao da nikada neće da ti ih kupi da ne bi ličila na kurvetinu. Siguran sam da si ti to sredila, dobro si ti izdresirala to pseto pokvareno od svog muža - napisao je Kalinić

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sretko Kalinić

U daljem obraćanju bivšoj ljubavnici, zemunac otkriva da je upoznat sa porivima i fetišima Bojaninog muža, a sugeriše joj da joj je na raspolaganju ako bude trebalo nešto da se"sredi". 

- Kad mu dođeš u posetu pokaži mu stopalo na kratko i pomamiće se pseto načisto samo ako ga malo izazoveš. Kad čuje onu vašu pesmu od Željka Joksimovića "Nismo smeli to" totalno odlepi i oči mu zasuze. Je*ala si mu mamu i tatu. Zajedno. Šta god ti treba javi se, pa ćemo to srediti - stoji u Sretkovom pismu. 

Zemunac otkriva da je upoznat sa zatvorskim dešavanjima vezanim za njegovog nekada najboljeg prijatelja sa kojim u istoj zgradi robija duže od deceniju. U tome, direktno upućuje poziv Ćićolini da mu dođe u posetu. Kalinić se navodno priseća šta je njegovu ljubavnicu uzbuđivalo i postavlja joj niz pitanja. 

- Bila si skoro ovde mužu u poseti, pre dvadesetak dana. Mogla si i kod mene svratiti da se vidimo i sve ponovimo. Reci mi, radili te još ono da će svaki čas neko naići i uhvatiti te na delu kao na Baliju kad si uhvaćena i nisi mogla da se zaustaviš nego si nastavila kao da te niko ne gleda? Bio sam prisutan par puta. Opasna si žena, Ćićolina Čabraja -  konstatuje Kalinić.

Bivšoj ljubavnici, kriminalac poručuje da vežba i da čita knjige i od nje se u pismu oprašta uz poljubac i poziv da ga poseti.  

- Radi na sebi, a ne samo da misliš kako ćeš da napuniš ribicu. Što je za sve tabu, za tebe je normalno. Poljubac za najmanju ženu u Zemunu, a najveću perverznjakušu u Srbiji. Dođi, čekam te. Jedva čekam da te vidim - poručio je Kalinić.   

Republika

Foto: youtube.com/printscreen, youtube.com/printscreen

Sretko Kalinić i Miloš Simović

Policajac potvrdio vezu Kalinića sa Simovićevom ženom  

Kalinić je Simovića teško ranio i bio je primoran da traži medicinsku pomoć, a kad se oporavio izručen je Srbiji po poternici za brojna ubistva i zločine, dok je Simovic uhapšen dva dana pošto ga je ranio kada je pokušao da ilegalno uđe u Srbiju. 

- Došli smo do pomalo paradoksalnog zaključka. Pozadina krvavog obračuna je žena, tacnije Simović je saznao da je Kalinic bio u tajnoj vezi s njegovom suprugom - potvrdio je svojevremeno zamenik direktora hrvatske policije Miljan Brkić.

I na suđenju prozivao Ćićolinu i Miloša Simovića 

Miloš Simović za pokušaj ubistva bivšeg "saborca" Sretka Kalinića osuđen je prošlog jula na šest godina zatvora, a suđenje je proteklo u uzbudljivom tonu sa puno varnica. Iako je Kalinić izjavio da nece teretiti Simovića koji mu je pucao u stomak i da mu oprašta, nije propustio priliku da ga izvređa, a pominjao je i njihovu zajedničku ljubav. 

- Zna se ko će Derpetu Glavatom (Kalinić tako zove Miloša Simovića) da presudi mnogo brutalnije od vas. I to uskoro! Hocete da vam kažem ko? Njegova supruga Ćicolina Čabraja će mentalno da ga uništi, tako da neću ja da ga teretim - izjavio je Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading