PLANIRAO SVADBU, PA POGINUO! Predrag iz Barande pokušavao da izađe iz automobila, pa se udavio u kanalu! Telo pronašle majka i sestra!

Autor:

Hronika

10.07.2022

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag V. (29) iz Barande nastradao je u jezivoj nesreći koja se dogodila sinoć u Barandi, kada je, kako se sumnja automobilom marke " hjundai" sleteo u kanal pun vode i utopio se, njegovo telo neki sat kasnije, navodno pronašle su sestra i devojka.

PLANIRAO SVADBU, PA POGINUO! Predrag iz Barande pokušavao da izađe iz automobila, pa se udavio u kanalu! Telo pronašle majka i sestra!

Foto: RINA

Stravična nesreća kako nezvanično saznajemo dogodila se na oko 300 metara od porodične kuće nesrećnog mladića. 

- Niko ne zna kada se tačno dogodila nesreća. Navodno bio je kod druga na rođendanu, koji takođe živi tu u blizini i na oko 200 metara od njegove kuće, tačnije na pola puta od kuće prijatelja do njegove dogodila se tragedija - priča jedan od komšija nastradalog mladića. 

Prema njegovim rečima na tom mestu gde je automobil sleteo je krivina. 

- Verovatno je malo nepažnje bilo dovoljno da skrene s puta u desnu stranu i upadne u kanal. U njemu je oko metar ipo vode. Sumnja se da se udavio. Kako sam čuo njegovo telo pronašle su jutros oko 5 sati sestra i devojka. One su pošle da ga traže. Krov se samo video iz kanala. Kažu da su mu telo našli na zadnjem sedištu. Verovatno je pokušao da izađe - kaže potreseni komšija. 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Predrag V. poginuo u Barandi

Prema njegovim rečima svi u Barandi imaju samo reči hvale za njega i celu njegovu porodicu. 

- Ima roditelje, sestru i devojku. Radio je u Pančevu. Sledeće godine su planirali svadbu da prave. Tragedija, ne smem ni da zamislim kako je tim nesrećnim ljudima. Peđa je bio izuzetan mladić. Strašno ... - kaže komšija. 

Podsetimo, telo mladića pronađeno je jutros u Banjskoj ulici u Barandi. Policija je obavila uviđaj, a telo mladića prevezeno je na obdukciju. Pretpostavlja se da se mladić nakon sletanja u kanal udavio jer nije mogao da izađe izvozila, međutim šta je tačno uzrok nesreće i smrti, kao i kada je nastupila biće poznato nakon obdukcije, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading