Ubila supruga sa ljubavnikom, zabetonirala ga, a potom se ubila! Ovo su supružnici iz Leskovca! Iza njih ostalo troje dece!

Autor:

Hronika

29.06.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Ubila supruga sa ljubavnikom, zabetonirala ga, a potom se ubila! Ovo su supružnici iz Leskovca! Iza njih ostalo troje dece!

Foto: Facebook

Telo Biljane S. iz Velikog Trnjana pronađeno je juče u pomoćnoj zgradi, u dvorištu porodične kuće, posle višednevne potrage.

U podrumu iste kuće, po dojavi policiji, pronađen je i leš zaliven u beton.

Kako se nezvanično saznaje u podrumu je pronađeno telo supruga mrtve žene, Ivana S., a sumnja se da ga je ona ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom.

Tri godine niko nije znao ništa o njemu.

U prilog tome ide i činjenica da je nesrećni čovek radio u Rusiji već pet godina. Postoji trag da je 2019. godine ušao u zemlju, ali ga otada niko nije video niti čuo. Ona je, navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

Nakon što se ona ubila svi su mislili da je to zato što je nesrećna jer je muž ostavio i osuđivali su ga. Par je imao troje dece, dve ćerke od 19 i 14 godina, kao i sina od 10.

Njegova glava je navodno pronađena u buretu, a ispod bureta su bili vidljivi tragovi svežeg betona.

Jedan od rođaka kaže da je odmah posle sahrane došla policija i svima naredila da izađu iz kuće, a kuća je zapečaćena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading