UDARNA VEST: Stefanović i Hrkalovićeva pozvani u policiju!

Autor:

Hronika

23.06.2022

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sektor unutrašnje kontrole MUP Srbije pozvao je nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović na informativni razgovor.

UDARNA VEST: Stefanović i Hrkalovićeva pozvani u policiju!

Foto: printscreen

- Povodom iznetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja - navodi se u saopštenju MUP. 

Podsetimo, Hrkalovićeva je nedavno u intervjuu za Objektiv optužila Stefanovića da stoji iza brojnih afera uključujući i aferu "Prisluškivanje" i aferu "Jovanjica".

Takođe, Hrkalovićeva je optužila Stefanovića da je davao logističku podršku ozloglašenom klan Veljka Belivuka.

Sa druge strane, Stefanović je u video obračanju objavljenom na Jutjubu uzvratio kontraoptužbama tvrdeći daje upravo Hrkalovićeva bila ta koja je sarađivala sa beogradskim ogrankom kavačkog klana.

Kako je Republika već pisala, Stefanović je u polučasovnom obraćanju odbio da direktno odgovori na pitanje da li prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading