IZMERENO JE! Javnost je sada upoznata: OVO JE KOEFICIJENT INTELIGENCIJE DIJANE HRKALOVIĆ! Da li joj verujete?!

Autor:

Vesti

22.06.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović obelodanila je svoj koeficijent inteligencije.

IZMERENO JE! Javnost je sada upoznata: OVO JE KOEFICIJENT INTELIGENCIJE DIJANE HRKALOVIĆ! Da li joj verujete?!

Foto: printscreen

Gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića, Hrkalovićeva je komentarisala optužbe koje je iznela protiv bivšeg šefa Nebojše Stefanovića, kao i kontraoptužbe koje je Stefanović izneo protiv nje.

Na samom kraju gostovanja, međutim, Marić je Hrkalovićevoj postavio pitanje koje se odnosi na njenu kognitivnu inteligenciju, ističući da su mediji ranije pisali o njoj kao nekome čiji je koeficijent inteligencije izuzetno visok.

- Izmeren mi je 158 - obelodanila je Hrkalovićeva na TV Hepi.

Prema skali jednoj od skala kojima se meri inteligencija, ljudi čija je inteligencija između 145 i 159, smatraju se izuzetno nadarenima.

Podsetimo, tokom gostovanja kod Marića Hrkalovićeva je potvrdila pisanje Republike da je Stefanović šurovao sa narko bosom Darkom Šarićem

Takođe, ona je još jednom pozvala Stefanovića da se jasno i nedvosmisleno odredi prema aferi "Prisluškivanje", odnosno da kaže da li je neovlašćeno prisluškivao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 


 


 

Komentari (5)

Loading
Nena

22.06.2022 16:30

Očigledno taj njen IQ ništa ne znači kad je sebe dovela u situaciju u kojoj se sada nalazi. Pametan čovek to sebi ne radi.

Mario

23.06.2022 09:49

Verujem, stvarno je pametna. Duša jedna mila.