NEBOJŠA, NEMOJ JA DA PROGOVORIM! Dijana zapretila Stefanoviću: Ako ja počnem da pričam o ljubavnim aferama, zaboleće te glava!

Autor: Republika

Hronika

22.06.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Hrkalović prokomentarisala je obraćanje ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

NEBOJŠA, NEMOJ JA DA PROGOVORIM! Dijana zapretila Stefanoviću: Ako ja počnem da pričam o ljubavnim aferama, zaboleće te glava!

Foto: ST/N. Pančić/Tanjug

Nekadašnji ministar policije, a sada prvi čovek srpske vojske u tehničkoj vladi, u utorak je u obraćanju javnosti, braneći se od tvrdnji Dijane Hrkalović, govorio o ljubavnim vezama bivše bliske saradnice.

Juče je trebalo da odgovori samo na jedno pitanje "Da li si prisluškivao predsednika". On priča o mojim ljubavnim vezama. Zanima nas da li si prisluškivao predsednika. Pa naravno da jesi. Moć mu je udarila u glavu, umislio je da je Bog - rekla je Dijana, a potom prokomentarisala medijske spekulacije da je zaljubljena u Stefanovića:

Jel vam delujem zaljubljeno u njega? Njemu bi bilo bolje da ne izmišlja ništa, jer će njega da boli glava, ako ja krenem da pričam o ljubavnim vezama - istakla je Hrkalovićeva i potom ispričala kakvu je torturu trpela od strane ministra:

- On mi kaže "Ajde da idemo u Budimpeštu na kafu, pije mi se tamo kafa", a ja mu kažem, ne mogu imam obaveze. On me onda drži kod njega u kancelariji, dok on čita nešto ili priča o vremenu, a mene čekaju ljudi na bitnim sastancima. Stalno mi je govorio kako me je on napravio, da sve njemu dugujem, okretao me protiv oca i brata - poručila je Dijana Hrkalović.

Ona je govorila i o sprezi Nebojše Stefanovića i narko klana Šarić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Panta

23.06.2022 07:41

Pa progovori, ali u policiji gde treba, a ne po medijima, a oni će utvrditi šta je tačno pa da vidimo ko je i koliko kriv. A onda lepo sud kaže koliko kome odmora u državnoj ustanovi, građani časte.

Pera kojot

23.06.2022 08:37

Nebojsu odmah uhapsiti radi ispitivanja.Oduzeti mu telefon i u samicu dok traje istraga.

Baki

23.06.2022 11:27

Ne verujem ti ništa...a i njemu, a i onome...

Ljiljana

29.06.2022 15:10

Izuzetno je uvredljivo, gledati galeriju, slika, kuce, ovog malog, iskompleksiranog, drskog balavca.Jos je pogubnije, razmisljati, ko ga je postavio, na tu funkciju ! Hteli ili ne, neko.to odozgo, vidi ! A sto se tice pravosudja, vajde nema.Proces ce trajati godinama, pa po onoj staroj, POJEO VUK MAGARCA!