STRAVIČNA SCENA U ŠIMANOVCIMA: Jedan je ležao mrtav pored autobusa, drugi je imao polomljenu lobanju!

Autor:

Hronika

10.06.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saobraćajne nesreće u Šimanovcima, očevici su ostali traumatizovani. U nesreći je stradao jedan muškarac, a osmoro je hospitalizovno i teže povređeno.

STRAVIČNA SCENA U ŠIMANOVCIMA: Jedan je ležao mrtav pored autobusa, drugi je imao polomljenu lobanju!

Foto: Republika

Svedoci saobraćajne nesreće kod Šimanovaca nose tešku traumu zbog jezivog prizora koji im je ustao urezan u glavi. 

Saobraćajna nesreća koja se dogodila jutros oko 6.20 sati kod Šimanovaca poginula je jedna osoba, dok 16 osoba lakše i teže povređeno.

Među povređenima je i vozač autobusa (53), koji nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku tragedije.

Foto: ST/D. KADIĆ

Zemunska bolnica

Vozač je u prvoj izjavi posle nesreće rekao da je na vozilu prvo nešto puklo, a potom je on izgubio kontrolu.

- Scena je bila kao iz horor filma. Ležali su krvavi na sve strane, jaukali su i molili za pomoć. Oni koji nisu bili teže povređeni pomagali su svojim kolegama. Tu scenu neću nikad zaboraviti. Jedan je ležao mrtav pored autobusa, drugi je imao polomljenu lobanju, zaista ne daj bože nikome - ispričao je svedok koji se zatekao na mestu nesreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Direktor KBC Zemun profesor dr Dragoš Stojanović kaže da je u tu bolnicu primljeno osam radnika povređenih u jutrošnjoj nesreći kod Šimanovaca i da su svi oni životno ugroženi.

- Pet pacijenata je u intenzivnoj nezi trenutno, kod jednog je neurohirurška operacija u toku zbog krvarenja. Od osam primljenih pacijenata posle nesreće, sedmorica su zadržana kod nas, a jedan je prebačen u Institu za ortopediju “Banjica” u njihov spinalni centar. Svi pacijenti su životno ugroženi - kaže profesor Stojanović.

Kako se nezvanično saznaje, postoji sumnja da je još jedan radnik nastradao pošto niko ne može da otkrije gde se on nalazi. Autobus je izvučen i pretražuje se teren.

Radnici su jedni drugima pomagali da izađu iz vozila i pruže prvu pomoć. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, mogući uzrok nesreće je tehnička nesipravnost vozila.

Prema poslednjim informacijama, šlep-služba je odvezla autobus i saobraćaj je normalizovan, prenosi Alo.

Bonus video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading