Jedan pacijent završio na operacionom stolu! Dr Stevanović otkriva u kakvom su stanju povređeni u STRAVIČNOJ nesreći! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.06.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod mesta Šimanovci, jutros se dogodila saobraćajna nesreća, gde je bilo više povređenih, dok je jedna osoba poginula. Na licu mesta su se pojavile ekipe vatrogasaca, policije i Hitne pomoći.

Jedan pacijent završio na operacionom stolu! Dr Stevanović otkriva u kakvom su stanju povređeni u STRAVIČNOJ nesreći! (VIDEO)

Foto: Republika

Nakon što su kola Hitne pomoći pružile neophodnu pomoć povređenima i odvela ih u Zemunsku bolnicu, naša ekipa je razgovarala sa doktorom Dejanom Stevanovićem, koji nas je uputio o stanju povređenih. 

U teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila jutros u Šimanovcima, teško je ranjeno osam osoba, kako saznajemo od doktora Dejana Stevanovića iz Zemunske bolnice.

Prema prvim informacijama, povredama je podlegla jedna osoba, a kako saznajemo do teške saobraćajne nesreće došlo je kada se minibus prevrnuo na putu za Šabac.

Kako navodi doktor Stevanović, od jutros u 7.20 u Zemunsku bolnicu je došlo osam teško povređenih pacijenata. Zemunska bolnica je danas hitna služba za ceo grad, a svi pacijenti su zbrinuti po principu teške traume i urađena im je adekvatna dijagnostika. 

Foto: Republika

Hitan prijem/Zemunska bolnica

- U zavisnosti od stepena povrede, pacijenti su zbrinuti, trijažirani, jedan pacijent je trenutno u operacionoj sali, gde se zbrinjavamo za povredu glave. Jedan pacijent je zbog povrede kičme prebačen u spinalni centar na Banjici. Tri pacijenta su na intezivnoj nezi zbog teških trauma. Tri pacijenta su imala lakše telesne povrede - izjavio je doktor Stevanović za portal Republika.rs. 

Republika

Foto: Republika

Doktor Dejan Stevanović

Podsetimo, u teškoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.20 sati kod Šimanovaca poginula je jedna osoba, dok 16 osoba lakše i teže povređeno.

Među povređenima je i vozač autobusa (53), koji nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku tragedije.

Vozač je u prvoj izjavi posle nesreće rekao da je na vozilu prvo nešto puklo, a potom je on izgubio kontrolu.

Uzrok nesreće je bila tehnička neispravnost vozila, a mesto nesreće i razorne posledice možete videti u sledećem videu: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading