ISPOVEST SRĐANOVOG PRVOG KOMŠIJE: Bio je korektan, nije bio agresivan! Sinoć je bilo OPSADNO STANJE!

Autor:

Hronika

11.05.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija svirepo ubijenog Srđana P. iz Zrenjanina za Republiku je otkrio kakav je odnos imao sa prvim susedima od kojih ih je delio samo jedan zid.

ISPOVEST SRĐANOVOG PRVOG KOMŠIJE: Bio je korektan, nije bio agresivan! Sinoć je bilo OPSADNO STANJE!

Foto: Republika

- Saznao sam najviše iz medija, mada sinoć nije bilo baš prijatno čuti to što smo čuli svi. Nismo znali o čemu se radi konkretno - kaže Mirjan Popov. 

Komšija kaže da je Srđan tu živeo celog života i da je bio sasvim konkretan prema susedima.

- Srđan nije bilo napadan. Da, znao sam da je šizofreničar. Kao komšija je bio sasvim korektan. Bio je miran, nije bio napadan. Nije bio agresivan - rekao je komentarišući navode iz medija da je Srđan bolovao od šizofrenije. 

- Nju sam slabo poznavao, nisam primećivao ništa. Pošto nas samo zid deli, čuli smo da je nekada bilo neslaganja, ali je kao osobu nisam poznavao tako dobro kao Srđana - rekao je Mirjan o Srđanovoj supruzi Terezi.

On kaže da su i ranije čuli buku i koškanje, s obzirom na to da je Mirjanov prozor u neposrednoj blizini kuće tragično preminulog čoveka.

Međutim, sinoć se, ipak ništa nije čulo!

- To nas je stvarno zapanjilo, mene kao prvog komšiju i uopšte ni u najdubljim mislima tokom njihovih razmirica nije mi palo na pamet da tako nešto može da se desi - rekao je komšija.

- Sinoć nismo ni uspeli da izađemo napolje, jer je sve bilo blokirano. Policija je namestila opsadno stanje kompletno. -

Komšija kaže i da sa njim nikada nisu imali problema, da je bio korektan i da ranije, iz prethodnih brakova nije imao dece i da je živeo od socijalne pomoći.

- Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali, pošto nas samo jedna ograda deli, ja njega znam kao korektnog.  -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading