ŠARIĆ NAPRAVIO CIRKUS U SUDNICI, SVE PRISUTNE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Sudija, da li je moguće, ovo nema ni u teretani!

Autor:

Hronika

05.05.2022

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku suđenja Darku Šariću i njegovoj organizovanoj kriminalnoj grupi pred Apelacionim sudom koji vodi drugostepeni postupak zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Evropu za reč se danas javio Šarić.

ŠARIĆ NAPRAVIO CIRKUS U SUDNICI, SVE PRISUTNE OSTAVIO BEZ TEKSTA: Sudija, da li je moguće, ovo nema ni u teretani!

Foto: Tanjug

Darko Šarić

- Da li je po zakonu da mi se presudi na osnovu izmišljenog čoveka Sava Grbovića koji nema ni ličnu kartu, ni matični broj? Jel ovo moguće sudija? Znamo da se ne može ni u teretanu učlaniti bez matičnog broja, pa kako može da se sudi - pitao je Śarić u sudnici javivsi se za reč. 

Inače na današnjem sudjenju u publici je mnogo prijatelja okrivljenog Śarića koji se nalazi od kraja aprila u pritvoru zbog do sada najozbiljnijih krivičnih dela  za koje se sumnjiči.

Na prvom delu pretresa koji i dalje traje odbrana je insistirala da sud izbaci iz dokaza sva prisluškivanja bez naredbi u suprotnosti sa zakanom, dok je tužilaštvo negiralo da je ista rađeno mimo zakona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading