RASIM LJAJIĆ O NESREĆI: Ničega se ne sećam, imam potpunu AMENZIJU!

Autor:

Hronika

04.05.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rasim Ljajić, lider SDP-a, koji je 10. aprila doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Ražnja a u kojoj je poginuo njegov prijatelj i kolega Branko Gogić, otkrio je kako mu ide oporavak obzirom da je pušten na kućno lečenje.

RASIM LJAJIĆ O NESREĆI: Ničega se ne sećam, imam potpunu AMENZIJU!

Foto: ST/P. DIVAC/Tanjug

- Trenutno sam na kućnom lečenju, poslednja tri dana idem kod fizijatra. Imam jake bolove zbog preloma, nagnječenja i bukvalno ne postoji deo tela koji nije povređen. Na svu sreću, nema povreda koje mogu da mi ugroze život - rekao je Rasim Ljajić za Dnevni avaz.

Takođe je dodao da se ne seća šta se dogodilo tog kobnog jutra.

Foto: Republika.rs

 

- Imam potpunu amneziju u vezi sa tim događajem. Sećam se samo da sam ušao u automobil ispred zgrade i onda mi je sve "prazno" do buđenja u bolnici u Nišu. Ne sećam se ni razgovora, ni ničega, potpuna amnezija uzrokavana kontuzijom mozga - rekao je on.

Podsetimo, do nesreće je došlo kad je auto "škoda superb", najverovatnije zbog klizavog kolovoza, izgubio kontrolu, probio zaštitnu ogradu i izleteo na travnatu površinu između auto-puta u pravcu Niša i lokalnog puta Ražanj-Aleksinac.

S obzirom na to da je na mestu gde je automobil izleteo sa auto-puta blaga nizbrdica, došlo je do prevrtanja automobila, koji se tumbao gotovo sto metara i na kraju se, potpuno havarisan, zaustavio na krovu. Vatrogasci su sekli lim smrskanog automobila kako bi izvukli Gogićevo telo.

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

 

A svedoci koji su prvi došli do automobila su, navodno, zatekli Ljajića kako sedi pored havarisanog vozila. Nejasno je da li je ispao iz kola dok su se prevrtala ili je sam izašao iz njih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading