LEKARI SPASILI ŠAKICU BEBI KOJOJ JE BRAT ODSEKAO PRSTE! Potresna ispovest - Baka ispričala kako je došlo do NEZAMISLIVE NESREĆE U SAKULAMA! (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u mestu Sakule došlo do velike nesreće kada je trogodišnji dečak svom jednogodišnjem bratu odsekao sekirom dva prsta.

LEKARI SPASILI ŠAKICU BEBI KOJOJ JE BRAT ODSEKAO PRSTE! Potresna ispovest - Baka ispričala kako je došlo do NEZAMISLIVE NESREĆE U SAKULAMA! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Lekari u Tiršovoj, srećom, dečačiću su uspeli da prišiju prste i povrate im funkciju, a kako je došlo do teškog povređivanja bebe, za naš portal priča njegova baka Jasmina.

- To se desilo juče oko 13 sati. Majka je na kratko ostavila sinove u dvorištu da se igraju dok je ona nameštala krevet. Stariji I.B. je nosio malu sekiru i trčao je. Odjednom mu je ona ispala i pala na bratove prste, jer je on puzio. Samo je shvatio da je nešto loše uradio, pa se rasplakao, a mama je istrčala napolje i videla krv - kaže baka Jasmina Belić za Republiku.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Selo Sakule

Ona navodi da je dečak star godinu i tri meseca odmah odvezen kolima Hitne pomoći u Dom zdravlja u Opovu, a odatle u Tiršovu. Hirurzi su uspeli da mu prišiju prste.

- Bebac je sada dobro, hvala Bogu. Neće imati posledice na ruci, sve je na vreme odrađeno. Danas obavljaju još neke analize i sutra ga puštaju kući. Roditelji su sa njim, a ja čuvam starijeg dečaka - ističe naša sagovornica.

Porodica Belić živi u veoma teškim uslovima u raspaloj kući na kojoj nema ni krova.

Više slika pogledajte u galeriji ispod:

 

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading