NAPADNUTA ŽENA MALTRETIRA PSE? Novi detalji o incidentu u Zemunu, poznata je po tome što koristi ŠOKER!? (FOTO)

Autor:

Hronika

17.04.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na uznemirujućem snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako muškarac brutalno udara ženu koja drži njegovog psa, kako ne bi napao njenog labradora.

NAPADNUTA ŽENA MALTRETIRA PSE? Novi detalji o incidentu u Zemunu, poznata je po tome što koristi ŠOKER!? (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Užasno nasilje u Zemunu koje je zgrozilo Beograđane brzinom svetlosti raširilo se društvenim mrežama, a tenzije zbog incidenta u Zemunu, kada je muškarac prebio ženu nakon svađe oko pasa, jednostavno se ne smiruje.

Napadač je uhapšen, a sada su se na mrežama pojavile i informacije u kojima korisnici tvrde da je pretučena žena navodno mesecima maltretirala lutalice, ali i vlasničke pse.

Na uznemirujućem snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako muškarac udara ženu koja drži njegovog psa, kako ne bi napao njenog labradora.

Od siline udarca, ženi su navodno polomljena dva zuba. Ona  je nekako uspela da se skloni od napadača, koji je navodno uzeo svog psa, seo u automobil i otišao, a ona je potražila pomoć na obližnoj benzinskoj pumpi.

Prema njenim rečima, čitav napad gledao je i njen poznanik, kao i još nekoliko komšija i radnika pumpe.

Muškarac koji napao ovu ženu javno je izjavio da mu je žao što je to učinio i da je ženu udario u želji da svog psa razdvoji od njenog.

Međutim, na mrežama su se sada pojavile i neproverene informacije u kojima Zemunci tvrde da ženu sa snimka znaju od ranije kao gospođu koja bez povoca šeta svog labradora.

Štaviše, oni su izneli i strahovite tvrdnje da ta žena često “šokerom napada ulične pse koji priđu njenom ljubimcu, ali i vlasničke”. Šta je od ovog istina utvrdiće policija u sklopu istrage o nasilju koje se dogodilo kad ju je napao muškarac sa psom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Besmislica

17.04.2022 14:41

Bolje da su napisali da je puskomitraljezom po Zemunu ubijala lutalice. Ovo je plitko i samo glupi drugari ovog primitivca mogu ovo napisati. Ovo mi lici na onu pricu ~ Pravda za Misica ~. Treba ovog manijaka kazniti strogo.

Aleksandra

18.04.2022 05:54

Sram vas bilo!